Apex Legends Veri Madeni 8 Yeni Karakteri Ortaya Çıkardı

Apex Legends Veri Madeni 8 Yeni Karakteri Ortaya Çıkardı

Apex Legends Yeni Karakterler

Apex Legends Yeni Karakterler

Veri madencileri hala Apex Legends‘da kazı yapıyorlar ve birisi altına çarpmış gibi görünüyor. Görünüşe göre, simgeler, konsept sanat ve isimlerle birlikte sekiz yeni karakter ortaya çıkarıldı. Tüm liste, daha önce sızdırılmış olan Octane ve Wattson ile birlikte Reddit‘te yayınlandı.

Dataminer Shrugtal duyurulmamış karakterleri keşfetti, ancak yetenekleri ne olabilir bu hala gizemli kalıyor. Octane ve Wattson veri madeni hangi özelliklere sahip olduklarını ortaya çıkarmıştı. Ancak diğerleri o kadar uzakta olabilir ki, Respawn bile ne gibi yeteneklere sahip olacaklarını tam olarak şekillendirmedi.

Onları oyunun dosyalarında bulmak elbette ortaya çıkacaklarını garanti etmez, ancak sızdırılmış Legend‘tan biri çoktan Pathfinder’in konsept sanatında dillendirildi. Sol üst tarafa bakarsanız, onlardan birini Wraith posterinin üzerindeki bir afiş üzerinde görürsünüz. Biraz cyberpunk, sokak samurayı var ve muhtemelen bu kılıç sadece dekorasyon için değil.

Respawn henüz yeni bir karakter açıklamamasına rağmen, ilk battle pass’ın 12 Mart’ta Octane ile birlikte çıkacağı tahmin ediliyor. Birkaç gün içinde sızan ve aniden ortaya çıkan bir oyuna ayak uydurabilmek çok fazla.