Apex Legends’ta Hile Yapan 500.000 Oyuncu Banlandı

Apex Legends’ta Hile Yapan 500.000 Oyuncu Banlandı

Apex Legends’ta Hile Yapanlar Banlanıyor

Apex Legends'ta Hile Yapanlar Banlanıyor

Apex Legends Sezon 1 şu an devam ediyor ve Respawn‘ın daha önce yapılan güncellemelerin ötesinde bugünkü yamanın yeni bir karakter, denge değişiklikleri ve karakter hit box düzeltmeleri dahil edileceğini açıklandı. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca şimdiye kadar 499.937 hesabın hile yaptığı gerekçesiyle banlandığı ortaya çıktı. Şimdi karakteriniz öldükten sonra ya da Squad sekmesinden spectate görünümünden yapabileceğiniz hile ve kötüye kullanımları bildirmenin daha iyi bir yolunu bulacaksınız.

Respawn, anti-speed hack sistemi varken, “belirlediğimiz ve bir sonraki sunucu güncellememizde ele alacağımıza inandığımız bir hata nedeniyle amaçlandığı kadar etkili değil” dedi. Geliştirici bunu en kısa sürede düzeltmeyi umuyor.

Erişilebilirlik cephesinde, Bloodhound’un Threat Vision yeteneği de dahil olmak üzere altyazıların boyutunu ayarlayabilir ve daha fazla renk körü seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Respawn ayrıca Razer Chroma aksesuarları için destek ekledi. Böylece, dropship’ten atladığınızda, aksesuarlarınız duman izinizle aynı renkte olabilir. Klavyeniz, fareniz ve/veya kulaklığınız ganimet topladığınızda, Apex Paketlerini açtığınızda, silahınızı ateşlediğinizde, hasar aldığınızda ve ultimate yeteneğiniz hazır olduğunda aydınlanabilir.