Assassin's Creed Valhalla DLC Yol Haritası Açıklandı, İşte Gelenler

Assassin's Creed Valhalla, kendisinden önce gelen Assassin's Creed oyunları gibi, bazıları ücretsiz ve diğer kısımları ücretli bir sezon geçisine dahil olan bir dizi DLC alıyor.

Sezon geçişi iki büyük genişletmenin yanı sıra Beowulf temalı özel bir görev içeriyor. Legend of Beowulf arayışı, kahraman Beowulf'a odaklanır ve oyuncuların karakterin arkasındaki “korkunç gerçeği” ortaya çıkarmasına yol açar. Bu görev, son geçişi sahipleri için lansman gününde sunulacak, ancak Ubisoft, görevin ne zaman yayınalancağına dair herhangi bir açıklama yapmadı.

DLC 1: Druidlerin Gazabı

Genişletmelerden ilki Wrath of the Druids olarak adlandırıldı ve 2021 İlkbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor. “Bu yeni macerada oyuncular İrlanda'ya seyahat edecek ve eski ve gizemli bir büyücü kültün gizemlerini çözecek, üyelerini izleyip keşfedecekler.” 

DLC 2: Paris Kuşatması

İkinci genişletmenin adı The Siege of Paris ve 2021 yılının Yaz aylarında çıkacak. Bu genişletme, oyunculara etkinlikteki “önemli tarihi şahsiyetleri” içeren tarihi viking savaşını deneyimleme imkanı sunacak. “Tarihin bu önemli anında, oyuncular uzun bir kuşatma altında surlarla çevrili Paris şehrine ve Seine Nehri'ne sızacak, düşman sırlarını ortaya çıkaracak ve klanların geleceğini korumak için stratejik ittifaklar kuracaklar.

Mevsimsel İçerik

Bu ücretli içeriğe ek olarak, herkes “yeni anlatı içeriği” ve oyun içi etkinlikler şeklinde gelen ücretsiz sezonluk DLC alıyor. Mevsimler üç ay sürecek ve her biri birçok yeni içerik içerecek. Örneğin Aralık 2020'nin 1. Sezonu yeni bir yerleşim alanı, Yule festivali etkinliği, yeni bir Nehir Baskınları modu ve yeni beceleriler ve yetenekler içeriyor.

Valhalla 1. Sezon İçeriği: