Avengers Oyununda Oyun İçi Satın Alma Olacak

Avengers Oyununda Oyun İçi Satın Alma Olacak

Marvel’s Avengers Game

Marvel's Avengers Game

Marvel’s Avengers, Square Enix’in yeni ve iddialı süper kahraman oyunu, diğer birçok AAA oyunu gibi mikro ödemeleri de içerecek. Crystal Dynamics lideri Shaun Escayg bunu E3 2019’da IGN’ye doğruladı. “Mikro ödemelerle satın alabileceğiniz özel kıyafetler olacak” dedi.

Ancak Square Enix E3 2019 brifingi sırasında onaylandığı üzere oyunda rastgele yağma kutuları veya oyna-kazan mekaniği bulunmayacak. “Oyunu etkileyen hiçbir şey” olmamasına rağmen, baş dövüş tasarımcısı Vincent Napoli, IGN’ye oyuncuların satın alabilecekleri kişiselleştirme ekstraları olacağını söyledi.

Bu özelleştirme seçeneklerinin ne olacağı hakkında henüz bir bilgi yok, ancak farklı görünümleri veya ifadeleri veya bunun gibi şeyleri hayal edebilirsiniz.

Avengers oyun topluluğunu bir arada tutmak için Crystal Dynamics, oyunun yayınlanma sonrası karakterlerini ve yerlerini ücretsiz olarak sunacak.

Avengers oyunu 15 Mayıs 2020’de PS4, Xbox One ve PC için gelecek. Başlatmadan önce bir beta yapılacak ve PlayStation 4 kullanıcıları ilk önce deneyebilecek.