Baldur’s Gate 3’ün Yaratıcıları Ekstra Kötü Sonlar üzerinde çalışıyor

Baldur’s Gate 3’ün Yaratıcıları Ekstra Kötü Sonlar üzerinde çalışıyor

Larian Studios, muhtemelen Baldur’s Gate 3 için tam teşekküllü bir DLC üzerinde çalışmıyor, ancak en azından birkaç yeni kötü sonun yaklaştığını ve şirketin kurucusu Swen Vincke’in “gerçekten kötü olduklarını” söylediğini belirtti.

IGN röportajında, Vincke, kampanyadaki ek kötü sonlardan bahsederek, oyuncuların “içerikte büyük değişiklikler görmeyecekleri” ancak ekibin lansmanlarından bu yana aldıkları geri bildirimleri hayata geçirmeye çalıştığını söyledi. Baldur’s Gate 3’ün daha kötü karakterlere olan sevgisine de değindi.

Şu anda kötü kötü sonlar üzerinde çalışıyorlar. Bazılarını gördüm. Gerçekten kötüler. Bu yüzden kötü oyuncular memnun olacak.

Baldur’s Gate 3, oyuncuların Dungeons & Dragons evreninde her zaman hayal ettikleri karakter haline gelmelerine olanak tanır, hatta bunun kötü biri olmayı gerektirdiği durumlarda bile. Kötü eylemler, sincaplara tekme atma ve NPC’lere kötü davranma gibi komik şeylerden, hikaye boyunca karşılaşabileceğiniz bazı karakterlerin işkacına ve hatta öldürülmesine kadar çeşitlilik gösterir.

Kötü bitişlerin desteklenmesi, Baldur’s Gate 3’ün daha kötü oyuncularını tatmin etmeye yardımcı olmalı, ancak Vincke, daha önce vaat edilen özelliklerin piyasaya sürülmesinden sonra güncellemelerin daha az önemli olacağını belirtti. Larian sonunda “ölçekleri daraltacak” ve “sadece hataları düzeltmek istediklerini” ekledi.