Battlefield 5: Firestorm Battle Royale Oynanışı Açıklandı

Battlefield 5: Firestorm Battle Royale Oynanışı Açıklandı

Battlefield 5: Firestorm Oynanış

Battlefield 5: Firestorm Oynanış

Call of Duty: Black Ops 4‘ün Blackout‘u ve Respawn‘ın ücretsiz oynanabilen Apex Legends‘ı gibi geleceğin kitle oluşturucuları ile PUBG ve Fortnite gibi takipçilerin bir araya gelmesiyle birlikte battle royale oyunlarının tümü çok hareketli. Şimdi DICE, Battlefield 5’e ücretsiz bir güncelleme olan Firestorm’la bu akına katılıyor ve modun ilk oynanışını nihayet ortaya çıktı.

Battlefield 5: Firestorm Oynanış Fragmanı

Maçlar türdeki diğer oyunlara benzer şekilde başlar ve her oyuncu gökyüzünden atılır. Daha sonra beklediğiniz gibi ilerlerler, takımlar son takım olmak için mücadele ederken silahlar ve malzemeler için savaşırlar. Aksiyon, DICE’ın bir Battlefield oyunundaki en büyük harita olduğunu söylediği Halvøy’de gerçekleştiriliyor. Battlefield 5’in en büyük haritası olan Hamada’dan 10 kat daha büyük olduğu tahmin ediliyor.

DICE kesinlikle türüne damgasını koydu gibi görünüyor, araç savaşı ile birlikte Firestorm’un benzer oyunlarının battle royale versiyonlarından çok daha fazlası var. Şirket ayrıca, saklandığınız yapının havaya uçurulması olasılığından kampı azaltacağını söyleyerek yıkımı vurgulamaktadır. Standart çok oyunculu modlardan askerlerinizden herhangi biri olarak oynayabileceksiniz; her ne kadar sınıfa özgü yetenekleri kullanılamayacak olsa da, kişiselleştirilmiş görünümleri de olacaktır.

Bu mod 25 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC’de ücretsiz başlatıldığında oynayabilirsiniz.