Battlefield 5 Lightning Strikes Fragmanı

Battlefield 5 Lightning Strikes Fragmanı

Battlefield 5 Lightning Strikes

Battlefield 5 Lightning Strikes

Battlefield 5’in Tides of War‘ı devam ederken, Lightning Strikes bu hafta başlıyor. İkinci bölüm, araç savaşı ve hızlı piyade hareketine odaklanan büyük tanklar ve büyük patlamalar hakkında. Bir hantal savaş makinesi tarafından ezilmek istemiyorsanız hızlı olmanız gerekir. 17 Ocak lansmanından önce yeni fragmanı izleyin.

Yüksek sesli bir Battlefield fragmanının tadını çıkarabilirsiniz. Patlayan bir şey yoksa ya da birileri önemli ölçüde öldürülmezse, bu sadece Battlefield değildir. Bu hayal kırıklığına uğratmaz.

Yeni ekipman, silah ve araçların yanı sıra, Lightning Strikes Rush modunu geri getiriyor ve Şubat ayından itibaren dört oyuncuya kadar kooperatif modu olan Combined Arms‘ı tanıtıyor. AI düşmanlarıyla dolu çeşitli haritalarda oynanan bir dizi Combat Strike görevi bekleyebilirsiniz. Daha odaklı bir Conquest sürümü istiyorsanız, 16 kişilik bir Squad Conquest modu da geliyor.

Lightning Strikes, Mart ayına kadar sürecek ve haftalık etkinliklerle ve ödüllerle tamamlanacak. DICE henüz ek notları yayınlamadı, ancak çok geçmeden ortaya çıkacaktır.