Battlefield 5’in İlk Ücretsiz DLC’si Ertelendi

Battlefield 5’in İlk Ücretsiz DLC’si Ertelendi

Battlefield 5 Tides of War

Battlefield 5 Tides of War

Battlefield 5‘nin ücretsiz DLC mücadelesindeki ilk bölüm, programa göre çıkmayacak. Geliştirici DICE Twitter’da, ilk Tides of War içerik, Bölüm 1: Overture ile belirtilmemiş bir “sorun” bulduğunu söyledi. Bu nedenle, sürüm 4 Aralık tarihli lansmanında olmayacak.

DICE, “Oyunda sorunlar yaratmak yerine, şu an için güncellemeyi tutuyoruz” dedi. Stüdyo, mümkün olan en kısa zamanda bir güncellemeyle birlikte rapor vereceğini ekledi, ancak şimdilik geliştirici “uzun bir gecikme” beklemediğini söyledi.

Önceki Battlefield oyunları ekstra içerik için para isterken Battlefield 5, bunu Tides of War olarak bilinen canlı hizmet elemanı aracılığıyla ücretsiz olarak veriyor. Bölüm 1: Overture, 1940 Belçika’da kurgulanan yeni bir harita olan Panzerstorm‘u ekliyor. İsminden de anlaşılacağı gibi, tank odaklı bir harita ve DICE, 17 taneye kadar tankın bir kerede haritada çıkarılabileceğini söylüyor.

Battlefield 5 Panzerstorm

Battlefield 5 Panzerstorm

Overture güncellemesi, beşinci War Story tek oyuncu bölümü The Last Tiger‘ı da ekliyor. Bu görevler, sadece Müttefik güçlerle değil, “onların kaçınılmaz yenilgisine yol açan ideolojiyle ilgili şüpheler hakkında kendi kuşkuları” ile savaşan bir Nazi askeri olarak oynadığınızı gösteriyor. Bölümün kısa videosuna göz atabilirsiniz.

Dahası, Overture size silahların ve araçların temellerini öğreten alıştırma modu olan Practice Range adlı yeni bir eğitim modu sunuyor. Buna ek olarak oyun, oyunculara asker kıyafetleri ve silah skinleri gibi şeyleri ödüllendiren yeni zorluklar getirirken, oyun ayrıca tanklar ve diğer araçlar için kozmetik kişiselleştirme seçeneklerini de ekliyor.