Bekleyin! Ghost of Tsushima’nın Yönetmen Versiyonu 16 Mayıs’ta PC’ye çıkıyor

Bekleyin! Ghost of Tsushima’nın Yönetmen Versiyonu 16 Mayıs’ta PC’ye çıkıyor


Ghost of Tsushima, popüler bir aksiyon-macera oyunu, başlangıçta PlayStation için özel bir oyun olarak piyasaya sürüldü ve şimdi PC platformuna çıkışına hazırlanıyor. Oyun Steam mağazasında göründü ve 16 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanması planlanıyor. Oyunun PC’ye taşınmasıyla Sony’ye ait olan Nixxes stüdyosu ilgileniyor.

Resmi duyuru yapılmasından on dakika önce, popüler sızıntı kaynağı billbil_kun, bu haberi açıkladı ve bu haber dün başka bir kullanıcı tarafından tahmin edilmişti. Ancak o kullanıcı daha sonra hesabını sildi.

Ghost of Tsushima PC versiyonu, Base oyunun yanı sıra tüm mevcut ek içeriği içeren bir Director’s Cut versiyonu şeklinde sunulacak. Ayrıca, oyunu ön sipariş verenler, “New Game +” modundan sadık bir ata, deneyimli bir savaşçıya uygun gezgin kıyafeti ve Baku mağazasında bulunan parçalanmış zırhlar için boya gibi ekstra bonuslar alacaklar.

Ghost of Tsushima, Temmuz 2020’de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü ve daha sonra birkaç ek içerikle birlikte PlayStation 5 için yenilenmiş bir versiyon olan Director’s Cut adıyla karşımıza çıktı.