Bitcoin Kullanımı

Bitcoin Kullanımı

Doğru Bitcoin Kullanımı

Doğru Bitcoin Kullanımı

Bitcoin Kullanma Adımları

1. Bitcoin Hakkında Bilgi Edinin
Bitcoin, günlük olarak kullandığınız ya da bildiğiniz şeylerle aynı değildir. Bitcoin’i kullanmaya başlamadan önce, herhangi bir tuzak veya güvenli olmayan işlem yapmamak için nasıl başlayacağınıza ilişkin bazı kılavuzlara başvurmalısınız. 

2. Cüzdanınıza Karar Verin
Günlük işlemlerinizde; cüzdan, yalnızca mobil cihazınıza veya bilgisayara konulabilmesi ve istediğiniz yere getirmesi açısından önemlidir. Gereksinimlerinizi karşılayan öğeleri seçmek önemlidir, ama istediğin zaman seçebilir veya değiştirebilirsiniz.

3. Bitcoin’i Kabullenme
Bir arkadaşınızdan, bir müşterinizden veya size yakın birisinden olsun, satış veya satın alma işlemlerinden aldığınız ödemelerle Bitcoinler’i alabilirsiniz. Banka hesabınızı kullanarak, borsa endüstrisinden BTC alabilirsiniz.

4. Bitcoinler’i Satın Alma İçin Kullan
Büyük miktarlarda tüccar, satıcı ve tüm dünyada Bitcoinler kullanan alıcılar var. Onlarla işlem yapmaya başlayabilir ve görünür olması için dürüst oy kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bitcoin’i Kabullenme Adımları

1. Bitcoin Hakkında Bilgi Edinin
Bitcoin işlem yapmak için tüccarlara ihtiyaç duymaz. Bitcoin her gün kullandığımız paralara kıyasla biraz farklıdır. Bitcoin’in kullanımı çok güzeldir. Bu nedenle Bitcoin’i iyice kavramalı ve dikkatli kullanmalısınız. 

2. İşlem Ödeme Süreci
Bitcoin ile fatura veya ödemelerin işlenmesi, para yatırmak; kendi para biriminizi kullanmak için tüccar hizmetlerini kullanabileceğiniz ya da işleyebileceğiniz kadar kolaydır. POS’ta yaygın olarak kullanılan; istedikleri yerde müşterilerin ve müşterilerin kullanımına sunulan bilgisayarlar, telefonlar veya tabletlerdir.

3. Vergiler ve Muhasebe
Nitelikli bir muhasebeci ile iletişim kurmak, tüccardan öğe satın almak ve tüccarların ürün bilgilerini yerel para biriminde göstermek için uygun vergiyi hesaplamak açısından daha güvenlidir. Vergi uyumu zorunluluktur ve kolayca uyum sağlamanın birçok yolu olabilir.

4. Daha Fazla Görünür Olmak
Bir çok BTC kullanıcısı, herhangi bir yerde ürün satın alırken kripto para birimi kullanmanın yollarını ve adımlarını araştırıyor. Herkes tarafından görünür olabilmeniz için işletmenizi çevrimiçi işletme sayfalarına yerleştirebilirsiniz.

Bitcoin ile ilgili daha fazla bilgiler için aşağıdaki konularımıza göz atabilirsiniz.

 – Bitcoin Nedir?
 – Bitcoin Madenciliği Nedir?
 – Blockchain (Blok Zinciri) Nedir?
 – Bitcoin Nasıl Üretilir?
 – Bitcoin Makinesi
 – Bitcoin için En İyi Ekran Kartı
 – Bitcoin Nasıl Alınır?
 – Bitcoin Borsaları

Ayrıca; güncel Bitcoin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.

İsterseniz Bitcoin ile ilgili videolarımıza da göz atabilirsiniz. 

Bitcoin Nedir? (versiyon-1) – Video
Bitcoin Nedir? (versiyon-2) – Video
Bitcoin Madenciliği Nedir? – Video
Blockchain Nedir (Blok Zinciri Nedir)? – Video
Bitcoin Üretmek İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyiz? – Video