Bitcoin White Çıktığı Gibi Değerlendi

Bitcoin White Çıktığı Gibi Değerlendi

Bitcoin White (BTW)

Bitcoin White (BTW)

Öncelikle şunu belirtelim isim benzerliğinden dolayı Bitcoin ile karıştırılmamalı. Kripto paralarının üretiminin yazılımsal olarak üretmenin kolaylığından ve kodların açık kaynaklı olmasıyla kripto para dünyası hayli hareketli bir piyasaya dönüştü. Neredeyse her gün bir yenisi çıkar hale geldi.

Tabi bunların hepsinin mükemmel olması gibi bir durum yok. Çoğu yeni çıkan kripto para birimleri tutunamayıp düşüşe geçti ya da balon gibi patladı. Gerçek olmayanları bile çıktı. Yine de her geçen gün ICO’lar artıyor. Piyasaya çıkmadan önce dağıtılan bir çok kripto para birimi mevcut. İşte bunlardan son günlerde en dikkat çekici olanı da Bitcoin White oldu.

Bitcoin White da tanıtım için insanlara verilen airdrop olarak adlandırılan bedava dağıtım etkinliklerinde kripto para yatırımcılarına ücretsiz 300 ila 4000 BTW (Bitcoin White) dağıttı. Daha sonra kripto para birminin piyasaya girişiyle oluşan değer yükselişi yatırımcıların yüzünü güldürdü. Bu Bitcoin White artışı son bir günde % 170 değer ile 0.9 dolar seviyelerine yükseldi.

Bitcoin White Değeri

Bitcoin White Değeri

Tabi bu kripto para birimine güvenmek için çok erken. Şimdilik en başarılı kripto para birimi oprerasyonlarından biri olarak görülüyor. Ama daha önce kripto para piyasasına girip 4 ila 5 dolar sevilerine yükselip birden yok olan çok fazla kripto para birmi oldu. Bu yüzden Bitcoin White’ın da güvenilir mi yoksa balon mu olduğunu söylemek için biraz daha beklemeliyiz.

Kaynak: 1