Black Desert Türkiye&MENA'da Yenilenen Av Sahasını Keşfedin ve Kalıcı Erişim Elde Edin

Black Desert Türkiye&MENA'da Yenilenen Av Sahasını Keşfedin ve Kalıcı Erişim Elde Edin

Pearly Abyss, bugün Black Desert TürkiyeMENA'da “Padix Adası” Av Sahasının yenilendiğini ve Maceracıların Black Desert'ı ücretsiz bir şekilde oynayabilecekleri bir etkinlik eklediklerini duyurdu. Maceracılar, Black Desert dünyasını sonsuza dek keşfederken, daha fazla güç kazanmak için bu fırsatı değerlendirebilirler.

Padix Adası, artık Maceracıları 270 AP veya üzeri ile karşılayan yenilenmiş bir canavar bölgesi. Bu adada yeni bir Mutant Loah Çiçeği türü de çiçek açmaya başladı ve Serdümen Korsanlarını daha da şiddetli ve güçlü düşmanlara dönüştürdü. Maceracılar bu canavarları parti olarak yendiklerinde en fazla iki Maceracı ödül elde edebilecek. Dahası, adada yeni eklenen aksesuar Hipnoz  Küpesi de elde edilebilecek.

Etkinliğe Katılarak Kalıcı Erişim Edinin

Maceracıların Black Desert TürkiyeMENA'ya kalıcı erişim imkanı sağlayan ücretsiz etkinlik geri döndü. Hem yeni Maceracılar, hem de Misafir Kuponu kullanarak oyunu oynayan oyuncular bu etkinliğe katılabilirler. 9 Eylül tarihine kadar, ailelerindeki herhangi bir karakter ile Lv. 50 seviyesine ulaşan Maceracılar, Kalıcı Erişim'e sahip olabilecekler.

Black Desert TürkiyeMENA'da Yenilenen Av Sahasını Keşfedin ve Kalıcı Erişim Elde Edin! Son olarak, Maceracılar artık Terrmian Küpeleri'ni toplamak için özel etkinlik görevlerini tamamlayabilirler. Küpeleri başarılı bir şekilde geliştirenler aynı zamanda en yüksek kalitede küpeler elde etme şansına da sahip olacaklar.