Black Ops 4 Güncellemesi Detayları

Black Ops 4 Güncellemesi Detayları

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 4, kararlılık ve kilitlenme düzeltmelerine yönelik yeni bir yama yayınladı, yine de önemli bir fark yaratacak olan yeni bir oynanışta ince ayar var. En büyük değişiklik, birkaç modda farklı oyuncu sayılarını test eden Blackout‘tadır.

100-Oyuncu İkili ve 88-Oyuncu Dörtlü şimdi, Blackout’un oynama listesinde, oyuncu sayımının farklı formülasyonlarında prodüksiyon yapmak için çalışıyorlar. Bazı çok oyunculu haritalar da güncellemeleri aldı. TDM oynatma listesi artık 5’ten 6’ya kadar olan partileri destekliyor ve Featured çok oyunculu oynatma listesi Heist olarak değiştirildi. Activision, bunların düzenli olarak döneceğini ve Featured oynatma listelerinin nasıl çalışacağıyla ilgili daha fazla ayrıntıların yakında geleceğini söylüyor.

Bir takımın altı tur kazadıktan sonra sonuçlandırılmasına neden olan custom oyunlar düzeltildi. Stüdyo, tek bir maçta birden fazla Medal kazanmanın neden olduğu bir çöküşü düzeltti. Artı Zombies modunda, bölünmüş ekran oyunlarında Internet bağlantısının kaybolmasından kaynaklanan bir UI hatası düzeltildi. PC versiyonu da birkaç hata düzeltmesi aldı.

Gelecekte, stüdyo Zombies modunda Easter Egg görevleri üzerindeki çalışmayı sürdürdüğünü ve çok oyunculu ses hacmi hatalarının raporlarını ve takım arkadaşı isimlerinin ortadan kalkacağını söylüyor. PC’de de, Hellion Salvo başlatıcısı ile ilişkili bir çöküşü araştırıyor ve Xbox’ta da, Shadowman ve Classified içeriğinin görünmediği bazı kullanıcı raporlarına bakıyor.