Bohemia Interactive, Geçtiğimiz Yıl 64 Milyon Dolar Gelir Elde Etmiş

Bohemia Interactive, Geçtiğimiz Yıl 64 Milyon Dolar Gelir Elde Etmiş

      Son yıllarda başarılı işlere imza atan Bohemia Interactive, geçtiğimiz sene büyük gelirler elde etmiş. Oyun dünyasının popüler yapımlarından birisi olan DayZ'nin geliştiriciliğini ve yayıncılığını yapan Bohemia Interactive, sürekli olarak sunduğu DLC paketleriyle ve içeriklerle gelirlerini yüksek oranda arttırdı.

       Geçtiğimiz gün ortaya çıkan verilerde Bohemia Interactive'in geçtiğimiz yıl toplam ne kadar geldi elde ettiği belli oldu. 1999 yılında kurulan Bohemia Interactive, 2019 yılında tarihinin en yüksek gelirlerini elde etti. Grafiklerde ise bu gelirlerin büyük bir bölümünü Arma 3 ve Dayz'nin sağladığı görülüyor.

      TechRaptor'un yayınladığı habere geçtiğimiz yıl Bohemia Interactive'in geliştiriciliğini yaptığı 4,5 milyon oyun satılmış. Oyun satışlarının yanı sıra ürettiği yapımlara sürekli olarak DLC paketleri çıkartcan Bohemia Interactive, 2019 yılında toplam 64 milyon dolar gelir elde etmiş.

       Yayınlanan raporlara göre Bohemia Interactive, DayZ oyunundan büyük gelirler elde etmiş. 1.1 milyon kopyası satılan DayZ, DLC paketleriyle birlikte 5.8 milyon satış rakamına ulaşmış.

        Geliştirici ekibin bir başka başarılı yapımı Arma 3 ise dünya genelinde 5.5 milyon kopya sayısına ulaşmış. Oyuna eklenen DLC paketleriyle birlikte ise bu sayı 9.7 milyona çıkmış.