Borderlands 3 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Borderlands 3 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Gearbox , Borderlands 3 için çıkış tarihini beklenenden biraz daha öne çekmiş gibi görünüyor. Borderlands Twitter hesabından silinen “Mayhem 13 Eylül’de Geliyor.” tweetiyle, resmi açıklamadan önce sızan tarih görünmektedir – Gearbox geçen hafta resmi olarak ilan ettiğinde, 3 Nisan’da daha fazla ayrıntı açığa çıkacağını söylemişti.

Tweet’te ayrıca önsipariş hediyeleri hakkında bilgilere yer verilmiş. Ön sipariş verenlerin Gold Weapon Skins Pack’e sahip olacağı da belli olmuş oldu.

Başka bir silinmiş tweet’te Gearbox, Epic Games Store logosuyla birlikte oyundan birkaç saniyelik bir video paylaştı, bu da Borderlands 3’ün burada satışta olacağını gösteriyor. Gearbox CEO’su Randy Pitchford, belli başlı tweet’leriyle (1 Nisan’da olduğu düşünülerek) görünen gafflara cevap verdi. Yayıncının 2K / Take Two’un dağıtıma karar verdiğine dikkat çekti, ancak stüdyosunun Sınır Ülkeleri dünyasına geri dönmesinin Epic Games Store’da altı aylık bir ayrıcalık olabileceğinin altını çizdi. Her durumda, Çarşamba günü Borderlands 3 sürüm planları hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağımızı biliyoruz.