Bu Haftanın Belki de Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Haftanın Belki de Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Dungeon Warfare 2

Çıkış Tarihi: 6 Temmuz
Geliştirici: Valsar
Yayıncı: Valsar

Adından da anlaşılacağı gibi, bu kült 2015 kule savunma oyununun bir devamıdır. Bir zindan efendisi olarak oynuyorsunuz ve maceracıların evinizi yağmalamasını engellemek sizin sorumluluğunuzda. Başka bir deyişle, normalde bir zindan paletli oyununda oynadığınız karakterlere karşı savunursunuz. Ana aracınız tuzaktır ve her biri sekiz benzersiz özelliğe sahip olmak için seçim yapmanız için 32 tane olacaktır. Ustalıkla oluşturulmuş zindanlar var ama aynı zamanda 50 el işi de var. 30 çeşit düşmana ve beş büyük patron karşılaşmasına karşı savunacaksınız. Eğer ilk Dungeon Warfare oyunundan hoşlandıysanız, o zaman bu haftanın en iyilerinden biri.

Dungeon Warfare 2 İndir

2. Seeds of Resilience

Çıkış Tarihi: 4 Temmuz
Geliştirici: Subtle Games
Yayıncı: Subtle Games

Seeds of Resilience ıssız bir adada kurulmuş bir yönetim ve inşa oyunudur. Burada doğal bir felaketin tüm zor işlerinizi yok etmesini engellemek için bir zihniyetle bir köy bulmuş olacaksınız. Sıra tabanlı ilişki, oyuncuların ilkel taş balta avcılarından tam gelişmiş ortaçağ şehir plancılarına dönüştüğünü gösterecek. Ancak ilerlemeniz ne olursa olsun, hala havaya dikkat etmeniz gerekecek.

Seeds of Resilience İndir

3. DERE EVIL .EXE

Çıkış Tarihi: 4 Temmuz
Geliştirici: Darius Immanuel D. Guerrero
Yayıncı: AppSir, Inc

Platformer-cum-korku oyunudur. İlk başta başka bir Steam “şaka” oyunu gibi gözüküyor. Ancak daha fazla inceleme gerçekten ilginç bir şey olduğunu gösteriyor ve eğer ‘creepypasta’ olarak bilinen internet hikaye anlatımı fenomenine aşina iseniz, o zaman buradaki dinamiği anlamaya yakınsınız demektir. DERE EVIL .EXE çoğunlukla, huzurlu, masum, 16-bit seğirmeye odaklı bir platformcu gibi oynanıyor, ama pek de öyle değil. Bu oyuna bir şans vermek isteyebilirsiniz.

DERE EVIL .EXE İndir

4. Garage: Bad Trip

Çıkış Tarihi: 4 Temmuz
Geliştirici: Darius Immanuel D. Guerrero
Yayıncı: AppSir, Inc

Hotline Miami, aşırı şiddet içeren aşağı yukarı aksiyon oyunlarını popüler hale getirdiğinden, bunlardan esinlenildi. Garage: Bad Trip, retro-VHS estetiği, pikselli kanın bolluğu ve saygısız tutumuyla kanonun en son üyesidir. “Splatterpunk” dan esinlenerek, “gizli kalmış yeraltı dünyasına bir geçiş bulmak” için uğursuzca yeraltı otoparklarında gezineceksiniz. Belli ki, bazı şeyleri öldürerek bunu yapacaksın. Ama bunu akılsızca doğramak yerine hızlı düşünme taktikleri üzerinde odaklanarak yapıyor.

Garage: Bad Trip İndir

5. Diner Bros

Çıkış Tarihi: 6 Temmuz
Geliştirici: JAYFLGAMES
Yayıncı: JAYFLGAMES

Diner Bros, ateş topları ya da “gerçekçi olmayan” bir şey bulamayacağınız halde, Overcooked’ı ağır bir şekilde anımsatan dört oyunculu bir kooperatif oyunudur. Aslına bakılırsa, burada zenginlik unsurları var. Sevimli, neşeli ve simülatörden uzak olsa da, konukseverlik endüstrisinin gerçekliğine daha çok dayanıyor. Restoranınızın itibarını oluşturmak ve serseriler, koşucular ve yiyecek eleştirmenleri gibi olağanüstü zorlu müşterilerle uğraşmak için çalışacaksınız.

Diner Bros İndir