Bu Mod Civilization 6’yı Civilization 5’e Benzetiyor

Bu Mod Civilization 6’yı Civilization 5’e Benzetiyor

Civilization 6’ya Civilization 5 Görünümü Modu

Civilization 6'ya Civilization 5 Görünümü Modu

Görkemli bir Civilization modder olan GrrrArrrg, Civilization V‘in görünüşünü yeniden yaratan Civilization VI için bir ortam yayınladı. Steam profiline göre, GrrrArrrg aslında Civ 6’ın sanat yönetmeni Brian Busatti.

İlk ortaya çıktığında, Civilization 6’nın sanat tarzı oldukça tartışmalıydı. Sıcak renkler ve karikatürize oranlı karakter modelleriyle, görünüşü Civilization Revolution mobil esintilerinden ilham almış gibi görünüyordu ve bu Civ’in daha geleneksel hayran kitlesini yabancılaştırdı.

Eğer siz de öyle hissediyorsanız, Steam Atölyesi’nde Environment Skin: Sid Meier’s Civilization V‘i kontrol etmek isteyeceksiniz. Civilization 5 Görünümü moduna buradan ulaşabilirsiniz. Gathering Storm dahil olmak üzere her genişlemeye uyumlu. Busatti, daha sessiz bir renk tonu ve tüm arazi dokularında değişiklik yaparak Civ 5‘in görünümünü yeniden yaratan harika bir iş çıkarmış. Suyun yoğunluğunu ve okyanus tabanının temel rengi bile “Civ V’in daha hafif kumuna uyacak şekilde” ayarlanmış.

Çok zor bir çalışma ve Civ 6’nın öncekinden daha grafiksel mod için ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Bu bağlamda o zaman, Civ 6’ya net bir iyileşme yapılmış gibi görünüyor.

Bazı oyuncular Civ 6’nın sanat tarzını ilk başta biraz sıkıntılı buldu, ancak o zamandan beri buna adapte olanlar ve sıcaklığımdan gerçekten keyif alanlar da oldu. Ancak birçok oyuncu buna alışamadı, bu yüzden Civ 6’nın tadını çıkarmaları için bir modun mevcut olması güzel birşey.

Oyununuzu değiştirmenin başka harika yollarının bir özetini görmek isterseniz, bakmanız için en iyi Civ 6 modlarının bir listesine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz.

En İyi Civilization 6 Modları

Oyunun gereksinimlerini aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bulabilirsiniz.

Civilization 6 Sistem Gereksinimleri