Büyük Olasılıkla Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Büyük Olasılıkla Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Edge of Eternity

Çıkış Tarihi: 6 Aralık
Geliştirici: Midgar Studio

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim olarak başlatılan Edge of Eternity, dokuz kişilik bir ekip tarafından geliştirilen üçüncü şahıs bir JRPG. Kâğıt üzerinde, hemen sıradan modern JRPG’lere meraklı herkese hitap edecek bir oyun. Bir indie stüdyosunun tam teşekküllü bir JRPG ile başa çıkması tüm anlatı ve dünya tasarım zorlukları ile birlikte alışılmadık bir durumdur. Ama Edge of Eternity kesinlikle işe yarar ve şu anda “Çok Pozitif” bir derecelendirmeye sahip.

Edge of Eternity İndir

2. Battle Princess Madelyn

Çıkış Tarihi: 6 Aralık
Geliştirici: Causal Bit Games Inc

Battle Princess Madelyn, Ghouls’N Ghosts’un büyük bir kokusuyla retro tarzı bir 2D platform. Yaratıcı yönetmen Christopher Obritsch’in (bu arada adı Madelyn olan) kızı ile birlikte geliştirilen oyunun sanat tarzı; zengin, canlı ve 8 bitlik klasiklerden esinlenilen bir oyundan beklediğiniz kadar yüksek. Oyun, beş aşamada on seviye boyunca bir hikaye modu ve bir arcade modu (ikincisi “uzmanlar” için) sunuyor.

Battle Princess Madelyn İndir

3. Iris.Fall

Çıkış Tarihi: 7 Aralık
Geliştirici: NEXT Studios

Iris.Fall ürkütücü bir tek renkli estetik ile ilgi çekici bir üçüncü şahıs bulmaca oyunudur. Steam açıklamasında, “Bir rüyadan uyandıktan sonra, Iris siyah bir kediyi harap bir tiyatronun içine sürükler, ışık ve gölgenin garip bir labirenti ile ileri geri hareket eder. Hikaye ortaya çıktıkça, Iris bu tiyatrodaki her şeyin kendine bir çeşit gizli bağlantıya sahip olduğunu fark etmeye başlar.” yazıyor. Iris oyun dünyasının ışık ve gölge versiyonları arasında geçiş yapabilir, ki bu da bulmacaların nasıl çözüldüğünde oldukça fazla rol oynar.

Iris.Fall İndir

4. Override: Mech City Brawl

Çıkış Tarihi: 4 Aralık
Geliştirici: The Balance Inc

Bu oyunda, Cumartesi sabahı çizgi filmi estetiği ile cömert bir mech-brawler var. Tek oyunculu bir mücadele olsa da, yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyundaki en büyük satış noktası gibi görünüyor. Aralarından seçim yapabileceğimiz on iki mech vardır, her biri kendi yeteneklerine sahiptir ve en önemlisi arenaların hepsi gerçek lokasyonlara dayanan şehirlerdir. Beklediğiniz gibi, bu şehirler mech atışmaları sırasında yıkılabilir. Mech özelleştirme ve hatta aynı makineyi kontrol etmek için en fazla dört oyuncunun sorumlu olduğu bir işbirliği modu var. Mechs hayranları ve şehirleri yok etmeyi sevenler kesinlikle Override: Mech City Brawl‘i beğenecektir.

Override: Mech City Brawl İndir

5. Aeon of Sands – The Trail

Çıkış Tarihi: 5 Aralık
Geliştirici: Two Bits Kid

Aeons of Sands, sıra tabanlı mücadele, gaddar fantezi manzaraları ve zindanlar ile olde grid tabanlı birinci şahıs RPG’si için büyüleyici bir fırsattır. Bununla birlikte, bu konuda en göze çarpan şey, ateşli bir savaşçı ya da mistik bir sihirbaz ile oynamayacaksınız. Evinizde rahatken birden kendinizi sonsuz bir çölün içinde buluyorsunuz. Oldukça hikâye odaklı olmasına rağmen, doğrusal olmaktan çok uzaktır ve diyaloga girme biçiminiz, savaşma beceriniz kadar önemlidir. Klasik bir tarz üzerinde büyüleyici bir spin gibi görünüyor.

Aeon of Sands – The Trail İndir