Call of Duty: Mobile’a Battle Royale Modu Geliyor

Call of Duty: Mobile’a Battle Royale Modu Geliyor

Call of Duty: Mobile Battle Royale

Call of Duty: Mobile Battle Royale

2018’de Call of Duty: Black Ops 4’e Blackout’u eklediğinde Activision kendi battle royale oyununu yapma şansını buldu. Yayıncı şimdi de bunu Call of Duty: Mobile olarak küçük ekrana geçirecek.

Yayımcı tarafından yayınlanan bir blog yazısı, 100 kişilik bir battle royale modunun Call of Duty: Mobile’a ekleneceğini açıkladı. Aksiyon, önceki Call of Duty oyunlarından 12 çok oyunculu harita üzerinde gerçekleştirilecek.

Call of Duty: Mobile’daki battle royale modu standart olanıdır. Yüz oyuncu bir uçaktan atlayacak ve haritalandırılmış bir bölgeye inecek ve burada donanım için ganimet toplamaya başlayacaklar. Donatıldıktan sonra, son kurtulan olma umuduyla diğer oyuncuları yok etmeye başlayabilirler.

Bu battle royale modunda farklı olan, sınıfların dahil edilmesi. Oyuncular altı farklı sınıf arasından seçim yapabilir:

Defender: Koruma için deforme olabilen bir Transform Shield yerleştirebilir ve mermiler hariç farklı hasar türlerine karşı daha yüksek bir korumaya sahip olabilir.

Mechanic: Rakiplerin elektrikli ekipmanlarına müdahale etmek için bir EMP Drone’u var. Ayrıca araçları, düşman tuzaklarını ve diğer ekipmanları görmek için genişletilmiş bir manzaraya sahiptir.

Scout: Etrafındaki düşman pozisyonlarını ve diğer oyuncuların ayak izlerini görebilen bir Sensor Dart kullanır.

Clown: Diğer oyunculara saldırması için zombi çağırmada gerçekten eşsiz bir yeteneğe sahip bir sınıftır. Ayrıca düşmanları rahatsız etmek için bir Oyuncak Bomba ile donatılmıştır.

Medic: Bir oyuncuyu ve müttefikleri iyileştirmek için bir Medical Station kullanır. Ayrıca daha hızlı iyileşebilir ve ekip arkadaşlarını daha hızlı canlandırabilir.

Ninja: Bir Grapple Gun ile donatılan bu sınıf binalara tırmanabilir veya alanlar arasında hızlı ve sessizce hareket edebilir.

Oyuncular, yalnız veya bir partnerle veya dört kişilik bir ekiple battle royale modunda oynayabilirler. ATV’ler, helikopterler ve sallar gibi araçlar, oyuncuların hızlı bir şekilde seyahat etmesini ve ekstra koruma kazanmasını sağlamak için bölgeye dağılacaktır.

Call of Duty: Mobile battle royale modu önceki Call of Duty oyunlarında çok oyunculu haritalardan ilham alıyor.

 – Countdown (Call of Duty 4: Modern Warfare)
 – Crash (Call of Duty 4: Modern Warfare)
 – Diner (Call of Duty:  Black Ops II)
 – Estate (Call of Duty: Modern Warfare 2)
 – Farm (Call of Duty:  Black Ops II)
 – Firing Range (Call of Duty: Black Ops)
 – Killhouse (Call of Duty 4: Modern Warfare)
 – Launch (Call of Duty:  Black Ops)
 – Nuketown (Call of Duty: Black Ops)
 – Pipeline (Call of Duty 4: Modern Warfare)
 – Seaside (Call of Duty:  Black Ops 4)
 – Shipment (Call of Duty 4: Modern Warfare)
 – Standoff (Call of Duty:  Black Ops II)

Call of Duty: Mobile beta testinde ve bu yıl iOS ve Android‘de piyasaya sürülecek.