Call Of Duty: Warzone ve Modern Warfare İçin Yüksek Çözünürlüklü Doku Paketleri Yayınlandı

Call Of Duty: Warzone ve Modern Warfare İçin Yüksek Çözünürlüklü Doku Paketleri Yayınlandı

PS4 Pro, PS5 ve Xbox Series X'teki Warzone ve Modern Warfare oyuncuları için yeni bir yüksek çözünürlüklü doku paketi geliyor. Doku paketi kullanıma sunulan üçüncü pakettir ve oyuncular indirmek isteyip istemediklerini soran otomatik bir uyarı alacaklardır. 

Yabancı kaynaklar tarafından bildirilene göre, paket PlayStation konsollarında 8,4 GB'tır ve Xbox Series X'teki boyut henüz rapor edilmemiştir, ancak benzer depolamaya sahip olacakları düşünülüyor. Warzone ve Modern Warfare'in oldukça ağır oyunları olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda oyuncuların güncellemeden önce yedek alması oldukça önemlidir.

Son Call Of Duty oyunlarındaki dosya boyutları o kadar genişledi ki, Activision son zamanlarda oyuncuları Modern Warfare, Warzone ve Black Ops Cold War'un artık tüm ekstra içerik yüklü bir 500GB PS4'te bir araya gelmeyeceği konusunda uyarmak zorunda kaldı.

Yeni doku paketi, indirme sayfasındaki açıklamaya göre “silahlar ve Operatörler için en ayrıntılı dokuları destekler”.

Doku paketi, Call Of Duty: Black Ops Cold War'a dayanan yeni bir Warzone sezonunun başlamasına rağmen, Modern Warfare ve battle royale yan ürünü Warzone için. eni sezon hem Black Ops Cold War hem de Warzone'da eşzamanlı olarak devam ediyor ve devam eden bir “Salgın” zombi etkinliğini içeriyor.