Call Of Duty: WW2 Güncellemesi Gun Game ve Prop Hunt Modlarını Ekliyor

Call Of Duty: WW2 Güncellemesi Gun Game ve Prop Hunt Modlarını Ekliyor

Call Of Duty: WW2 Güncellemesi Gun Game ve Prop Hunt Modları

Call Of Duty: WW2 Güncellemesi Gun Game ve Prop Hunt Modları

Call of Duty: WW2, iki modu kalıcı olarak ekledi. Başlangıçta sadece sınırlı bir süre için piyasaya çıkan hayranların sevdiği Gun Game ve Prop Hunt modları artık PS4, Xbox One ve PC’deki çok oyunculu nişancı kalıcı olarak mevcuttur.

Gun Game’de her ölüm ile birlikte bir tabanca ile başlıyorsunuz. Yakın dövüş saldırısı ile öldürmek bir katman oluşturur. Bu arada Prop Hunt, bir taraftaki oyuncuların bir kum torbası veya varil gibi harita unsurları kılığında diğer takımın onları avladığı daha rahat bir parti modudur.

Gun Game ve Prop Hunt

Geliştirici Sledgehammer Games, deneyimi geliştirmeye yardımcı olması için Gun Game’de büyük bir değişiklik yaptı. Modun, insanların AFK olması ile ilgili bir problemi vardı, ancak şimdi oyun mantığına bir ayarlama yaparak, 5 dakika boyunca zarar vermeyenlerin önyükleme yapacakları anlamına geliyor.

Sledgehammer Reddit mesaında; “Bu modları olabildiğince eğlenceli ve doyurucu hale getirmemize yardımcı olan faydalı görüşleriniz için teşekkür ederiz. Şimdi içeri girin ve eğlenin!” dedi.

Gun Game ve Pro Hunt modlarını Call of Duty: WW2’deki çok oyunculu menüde “Featured” playlist sekmesinde bulabilirsiniz.

Kaynak: 1, 2