Call Of Duty: WW2 Özel Koleksiyon İle Çıkacak – Valor Collection Pro

Call Of Duty: WW2 Özel Koleksiyon İle Çıkacak – Valor Collection Pro

Call of Duty World War 2 Valor Collection Pro

Call of Duty World War 2 Valor Collection Pro

Call of Duty: World War 2 için Valor Collection Pro adı verilen pakette anlaşılacağı üzere oyunun Pro Edition versiyonu olacak; bir pin ve yamalarla birilikte. Ayrıca, hoş görünen Zombies posteri de bulunuyor. 

Valor Collection Pro‘nun en önemli parçası ise, bir D-Day sahnesinden ilham alınarak yapıldığı ortaya çıkan bronz heykel. Şu anda ön siparişlere başlanan EB Games Avustralya’nın paketinin resminde paketin içindeki her şeyi görebilirsiniz.  

Call of Duty: WW2 Valor Collection

Ayrıca sezon geçişi hariç her şeyle birlikte çıkan biraz daha ucuz olan Valor Collection adında bir paket daha var. Valor Collection, henüz ön sipariş için çıkmamış gibi gözüküyor. Sledgehammer Games kurucusu Michael Condrey Twitter’da bildirdikten sonra, EB Games Avustralya ön siparişleri açtı. 

Call of Duty WW2 Ne Zaman Çıkacak?

Call of Duty: WWII 3 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak. Multiplayer beta 25 Ağustos’ta PS4 için ön sipariş verenler için başlayacak ve 28 Ağustos’a kadar sürecek. Beta daha sonra diğer platformlarda kullanıma sunulacak. 

Call of Duty: World War II için ön sipariş verenler aynı zamanda Zombi modu için kötü görünümlü bir silah olan camu‘yu da kazanacak.