Call Of Duty: WW2 Yeni Silahlar ve Modlar

Call Of Duty: WW2 Yeni Silahlar ve Modlar

Call Of Duty: WW2

Call Of Duty: WW2

   Call Of Duty WW2’ya ait yeni silah ve oyun modları kaçak yolu ile ortaya çıkarıldı. YouTube’daki MrJaRni yeni içeriği sergileyen bir video yayınladı ve içeriğin bazılarına kısaca göz attı. 

   Orijinal video çekilmiş olmasına rağmen Reddit kullanıcısı xXCrankXx93 ve Mp1st  halen çevrimiçi. İzleyebilirsiniz (en azından şu an için). 

   Modlar açısından klasik mod Gun Game‘i sergileyerek başlıyoruz. Geçmişte olduğu gibi, yalnızca geçerli silahınızdan diğerine geçmek için bir kişi öldürmeniz gerekecek. Diğerleri Infected, Control, ve Lockdown içeriyor. Silah açısından, Gewehr 43 ve Sten‘i inceleyeceğiz, ancak ne yazık ki bunların nasıl işleyecekleri konusunda bir fikrimiz yok. Daha da önemlisi, biz de ne zaman bu içeriğin geleceğini veya nasıl elde edileceğini bilmiyoruz.

   Muhtemelen bir kısmı gelecekteki DLC paketlerinin bir parçası olarak sunulacaktır, diğerleri Supply Drops yoluyla gelebilir veya ücretsiz olarak eklenebilir. Henüz, Activision ya da geliştirici tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Resmi bir duyuru yapıldıktan sonra haber vereceğiz.

 Kaynak: