CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 Lansman Sonrası DLC Planlarını Açıklamaya Hazırlanıyor

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 Lansman Sonrası DLC Planlarını Açıklamaya Hazırlanıyor

Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürülmesinden sonra içerik planları The Witcher 3'e benzer olacak ve konu ile ilgili ayrıntıları yakında öğreneceğiz.

Cyberpunk 2077'nin geliştiriciliğini yapan CD Projekt Red geçtiğimiz günlerde şirketin malı yılının ilk yarısının sonuçlarını yatırımcılarla paylaştı. Bu gelişme, şirketin oyunu tekrar ertelemeyeceği anlamına geliyor.

Daha önce duyurulduğu gibi, Cyberpunk 2077 lansmandan sonra ücretsiz bir DLC alacak. Aynı zamanda Soru-Cevap bölümünde, şirketin başkanı Adam Kicinski The The Witcher 3'e kıyasla daha fazla genişletme alacağını söyledi.

Ayrıntılara girmeyen Kicinski, ücretsiz DLC'nin yanı sıra ücretli genişletmeler ve diğer eklentiler için önümüzdeki dönemleri beklememiz gerektiğini belirtti. Elbette Witcher 3, iki büyük eklenti içeren bir genişlemeye sahipti. Ancak henüz Cyberpunk 2077 için böyle bir detay açıklanmadı.

Kicinski, “Bir dizi ücretsiz DLC ve genişletme açıklanacak, dediğim gibi tüm bu detaylar oldukça yakında açıklanacak ve sonra her şey daha da netleşecek” dedi.

Ayrıca Kicinski, Cyberpunk 2077'de birçok oyun içi öğenin satın alınabileceğini, ancak CD Projekt'in bu konuda pek agresif olmak istemediğini söyledi. Kicinski'ye göre amaç, oyuncuları oyuna para harcamadan mutlu etmek.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. PS5 ve Xbox Series X'te ise geriye dönük uyumluluk yoluyla sunulacak ve daha sonra yayınlanacak olan ücretsiz bir yama şeklinde daha güçlü bir yükseltme ile sunulacak.