Chivalry II'nin Çıkış Tarihi Ertelendi

Chivalry II'nin Çıkış Tarihi Ertelendi

 Kanada'lı geliştirici şirket bu yıl sonuna doğru çevrimiçi birçok market raflarında görmeyi planlanladığımız savaş oyunu Chivalry II'nin çıkış tarihini erteleme kararı aldı. İlk oyununu 2012 yılında çıkaran Kanada'lı geliştirici şirket devam oyununun çıkışını net bir tarih vermeden 2021 yılına ertelediklerini duyurdu. 

 Geliştirici şirketin oyunun çıkış tarihinin ertelemelerindeki en önemli nedenin oyunun henüz tamamlanmadığı birkaç eksik yerin bulunduğu olduğu belirtildi. Böyle gecikmelerinin normal olduğunu belirten Kanada'lı geliştirici şirket Chivalry II için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor olduklarını açıkladı. 

 COVID-19 pandemisi nedeniyle birçok oyun firması bundan olumsuz yönde etkilense de bir o kadarda olumlu yönde etkilenen oyun firmasıda oldu. Pandeminin olumsuz tarafından nasibini alan Torn Banner Studios, Chivalry: Medieval Warfare'in devamı niteliğinde olması beklenen Chivalry II'nin geliştirilme aşamasında fazla ilerleyemediklerini belirtti. 

 Ertelenen oyunun beta sürümü hakkında açıklamalarda bulunan geliştirici şirket, oyunseverlere bu konu hakkında rahat olmalarını söyledi. Net bir tarih olmasada planlanan bir zamanda oyunun beta sürümünü oyunseverler ile bu yıl içerisinde buluşturacaklarını dile getirdi. Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için geliştirilen oyun bu platformlar için önümüzdeki sene biz oyunseverler ile buluşacak.