Çok Yakında İki Hitman Oyununun PS4 ve Xbox One Remaster’ları Geliyor

Çok Yakında İki Hitman Oyununun PS4 ve Xbox One Remaster’ları Geliyor

Hitman Blood Money ve Hitman Absolution

Hitman Blood Money ve Hitman Absolution

Bu konsol neslinden yararlanmak için Warner Bros., iki klasik Hitman oyununu tek bir pakette geri getiriyor. Hitman HD Enhanced Collection, Hitman Blood Money ve Hitman Absolution’ı 60 dolar karşılığında geri getirecek. PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak ve Warner, oyunların 4K çözünürlükte ve 60 FPS‘de çalışacağını söylüyor. Koleksiyonun belki de en şaşırtıcı yanı ise, çok yakında geleceği: önümüzdeki hafta, 11 Ocak’ta geliyor.

Geliştirilmiş çözünürlük ve kare hızı ile birlikte, WB güncellenmiş oyunların artan doku çözünürlüğü, yükseltilmiş doku formatları, süper örnekleme, lüks destek, daha iyi gölge haritası ve ayna çözünürlükleri, daha iyi aydınlatma ve güncellenmiş kontroller içereceğini vaat ediyor.

2006’dan itibaren Blood Money, Şili’den Paris Opera Binası’na Beyaz Saray’a kadar ikonik konumlarıyla Agent 47’yi dünyanın dört bir yanına götürüyor. Absolution ise, Agent 47 hakkında kendi kanlı tarihi ile ilgilenen daha kişisel bir hikaye anlattı. Bunlar, IO Interactive’in 2016’daki Hitman olarak adlandırılan epizodik  yeniden başlatma oyunu ile yeni bir yaklaşım benimsemesiyle elde edilen son iki Hitman oyunu idi.

IO Interactive CEO’su Hakan Abrak, “Bu koleksiyondan ve modern konsollar için klasik Hitman oyunlarımızın ikisini güncelleyip yenileyebildiğimizden dolayı çok memnunuz. Hitman: Blood Money ve Hitman: Absolution bugün bulunduğumuz yere olan yolculuğumuzda bize yardımcı oldu. 4K ve 60 FPS’de oyuncuların keyfini çıkarmasını dört gözle bekliyoruz.” dedi.