Conan Exiles’i Ücretsiz Oynayın

Conan Exiles’i Ücretsiz Oynayın

Ücretsiz oyunun tadını çıkarmanın yanı sıra, oyuncular Conan Exiles’te yeni olan her şeyi kontrol etme şansına da sahipler. Steam Free Weekend’in bir basın bültenine göre oyun, doğuya yoğun bir orman ve kuzeyde donmuş açılımlar ve ayrıca tırmanma ve çiftçilik gibi yeni oyun mekaniği ve her şey dahil olmak üzere iki yeni kara kütlesinin eklendiğini gördü. Bunlarla birlikte tamamen yeni zindanlar ve savaşmak için ince ayarlar da yapıldı.

Conan Exiles geliştiricisi Funcom için işler hareketli. Stüdyonun geniş RPG’sinden geçen ücretsiz bir deneme için oyuncuları mutlu etmenin yanı sıra, takım da Dune evreninde yeni bir oyun üzerinde çalışacak. Şubat ayının sonlarında ortaya çıkan Funcom, Denis Villeneuve ve yıldız Jason Momoa, Javier Bardem, Stellan Skarsgard ve Josh Brolin tarafından yönetilecek olan Legendary’nin yeni film uyarlamasının piyasaya sürülmesinin yanı sıra yeni Dune oyununu geliştirecek.

Bu hafta sonu Steam’de Conan Exiles oyununu ücretsiz oynama fırsatını kaçırmayın. Bu süreç 11 Mart’a kadar devam edecek. 

Ayrıca Steam’de 18 Mart’a kadar oyunun Standard Edition’ına %50 indirimle 54,50 TL’ye ve tüm DLC’leri içeren Deluxe Edition’a da %40 indirimle 113,99 TL karşılığında kalıcı sahip olabilirsiniz. Oyuna zaten sahipseniz tüm DLC’ler yüzde 25 indirimle satışta.