Control’ün Yeni Fragmanı Oldest House’a Giriyor

Control’ün Yeni Fragmanı Oldest House’a Giriyor

Control

Control

Entertainment’ın bir sonraki oyunu olan Control‘ün, bilim kurgu garipliği ve doğaüstü ürpertisi konusunda hiçbir sıkıntısı yok gibi. Birçoğu, alternatif boyutların ve gerçekliklerin birleştiği garip bir bina olan Oldest House‘un etrafında dönüyor. Bir hükümet kurumunun Bureau of Control (Kontrol Bürosu) adını verdiği yer, bütün tuhaflığı anlamak ve yönetmekle görevli, karargahını kurar.

Control’ün en son fragmanı oyuncuları Oldest House hakkında ve Kontrol Bürosu‘nun tam olarak ne olduğu hakkında biraz daha fazla bilgilendiriyor. Remedy hayranlarının onu Max Payne’nin sesi olarak bu serideki ilk iki oyundan hatırlayacağı James McCaffrey tarafından anlatılıyor. Fragmanda McCaffrey Kontrol Bürosu yöneticisi Zachariah Trench’i canlandırıyor. Trench’in yerini, Control’ün oyuncu karakteri Jesse Faden’in yerine koymadan önce öldüğünü biliyoruz, ama Trench’in hikayenin bir parçası olacağı anlaşılıyor.

Trench’in açıkladığı gibi, Oldest House 1960’larda Control ajanları tarafından keşfedildi ve dışarıda ise normal bir gökdelen gibi görünüyordu, içeriden ise başka bir şeydi. Fragmanda, dünyamızda doğaüstü olayların ne olacağıyla ilgili olarak bir hikaye anlatıyor; perili evler gibi şeylerin olabileceğini öne sürüyor. Oldest House da bu yerlerin oda ve odalarına sahiptir.

Fragman aynı zamanda Oldest House’u işgal eden ve Büro ajanlarına sahip olabilecek doğaüstü güç olan Hiss’e ve baskıcı atmosfere, dehşet verici korkulara sahip kesitlere yer veriyor. Şimdi, Oldest House’un ne kadar tuhaf olabileceğini öğrenmek için 2019’da Control’ün yayınlanmasını beklemek zorundayız.