Crackdown 3’ten Önce Crackdown Oyununu Ücretsiz Oynayın

Crackdown 3’ten Önce Crackdown Oyununu Ücretsiz Oynayın

Crackdown Ücretsiz

Crackdown Ücretsiz

Microsoft, Xbox Live pazarında Crackdown‘u ücretsiz hale getirerek oyunu Xbox 360 veya Xbox One’da indirmenize izin veriyor. Yaklaşmakta olan Crackdown 3 ile serinin nasıl ortaya çıktığını görmek için iyi bir fırsat.

Microsoft’un açıklamasında, oyunun sonsuza dek veya sınırlı bir süre için ücretsiz olup olmayacağına dair hiçbir bilgi yoktu. Bununla birlikte anlaşmadaki amaç, “Crackdown 3’ün lansmanını kutlamak” olduğu için, Crackdown 3’ün piyasaya sürülmesinden önce bu teklife katılmak muhtemelen en iyisi olacaktır.

Crackdown 3’ten bahsedecek olursak, tek oyunculu modun orjinal oyuna çok benzeyeceği beklenilmekte. Çıkış tarihlerindeki 12 yıllık farka rağmen, Crackdown 3’ün tek oyunculu modu serideki ilk oyun gibi görünüyor. Ancak, Crackdown 3’ün çok oyunculu modu harikaydı denilebilir ve tek oyunculu modu tamamen gölgeleyen inanılmaz bir ilk izlenim bırakıyor.

Crackdown 3, Steam‘de yayınlanmayan üç büyük Şubat PC oyunundan biridir. Microsoft’un birinci taraf özel ürünü olan Crackdown 3, şirketin mağazasında yayımlandı. Yine bu ay, BioWare’nin çok oyuncu odaklı nişancısı Anthem Origin’de çıkarken, 4A Games’in kıyamet sonrası RPG Metro Exodus‘u Epic Games Store’a özel yayınlanacak.

Orijinal Crackdown, Xbox 360 için kullanılabilir ve geriye dönük uyumlulukla Xbox One’da, diğer oyunların uzun bir listesi ile birlikte oynatılabilir. Crackdown 3’ün 15 Şubat’ta Xbox One ve PC için çıkması planlanıyor. Oyuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Crackdown İndir