Crossout’ta Kurgan Tushonka Satın Alabilirsiniz

Crossout’ta Kurgan Tushonka Satın Alabilirsiniz

Artık her oyuncu, zırhlı aracını monte ederken Kurgan konservesi kutusu şeklinde bir detayı çatısına ekleyebilecek veya aynı konservi lotoda kazanabilecek ve ardından oyun içi para birimine dönüştürebilecek.

Crossout* geliştiricilerinin düşüncesine göre, oyuncular, hazır döşenmiş bir zırhlı araçla, konserv kutusu şeklinde dekore edilmiş bir araçla savaşabilir veya kendi tercihlerine göre bir araç monte edebilirler. Ayrıca, oyuncular Chef avatarını alarak oynayabilirler – oyun efsanesine göre konserv kutuları bulan ve dünyanın bir apokalips sonrası sahip olduğu kıymetli bir kaynak olan bir kahraman.

Oyun başladığında, kullanıcılar arasından seçtiğimiz lokasyonlardan birinde bulunur; bunlardan biri, Yekaterinburg’a dayalı bir harita. Oyuncular, Uralsk başkentinin tanıdık noktalarından, sirkten, televizyon kulesinden ve diğer yerlerden uzaktaki kaynaklar için savaşacaklar.

Oyunun bir diğer yeniliği – katılımcılar için bir tombala, günlük görevleri yerine getirerek Kurgan konservesi kazanabilecekleri ve ardından bu kutuları araç parçaları veya silah almak için oyun parasına çevirebilecekleri bir tombala.

Kurgan Konserveleri “Standart” adlı et kombinasının genel müdürü Alexander Petrov, şunları söyledi:

Kurgan Konserveleri için Crossout bilgisayar oyununa entegre edilme haberi beklenmedik bir sürpriz oldu. Bu tür muhafazakar bir üretim için son derece alışılmadık. Turistlerin, avcıların ve balıkçıların ürünümüzü kullanmasına daha alışığız. Ancak fikir harika, bu yüzden memnuniyetle yurttaşlarımızla işbirliği yapmaya karar verdik.

Ayrıca, Crossout dünyasından gerçek konserve kutuları, pazar yerlerinde ve bazı mağazalarda satışa sunulacak.