Cyberpunk RTS Oyunu Re-Legion Çıktı

Cyberpunk RTS Oyunu Re-Legion Çıktı

Re-Legion

Re-Legion

Neon infüzyonlu cyberpunk RTS olan Re-Legion; katil, beyin yıkayan kültün lideri olarak yapabileceğiniz her türlü şeyi gösteren bir tanıtım fragmanı ile şimdi çıktı. Çoğunlukla, öyle görünüyor ki, şirketleri devirmek ve inanmayanları yok etmek için eski moda bir kargaşaya neden olmuş olacaksınız. Fragmanı kontrol edin.

Baskıcı, teknolojik bir toplumu yıkmaya kararlı bir peygamber olarak, çeşitli dogmalar seçerek, yeni yetenekler geliştirerek ve sıradan insanların sizin için sevinçle mermilerin önüne attıracak olan takipçilere dönüştürerek kendi dininizi oluşturabilirsiniz. Bu takipçiler inanmayanlara saldırabilir, nakit üretebilir ve bölgeyi hackleyerek ele geçirebilir. Bu cyberpunk, tabii ki hack olacak.

Eric Watson, geçen yıl Re-Legion ile çalışmaya devam etti. O, “Gösteri alfa öncesi bir yapıydı ve biraz pürüzlüydü. Grafikler ve animasyonlar en az on yıl yaşlıydı, ancak klasik cyberpunk’un dinsel vücut dehşeti ile karışımından çok etkilendim. Gerçek insanları sınırlayıcı bir üçüncü kaynak olarak kullanmak eğlenceli bir kavramdır ve düşman kuvvetlerini doğrudan savaş alanına dönüştürme kabiliyeti bana Sacrifice veya Age of Empires rahiplerinin hatıralarını hatırlattı.” dedi.

Oyunculardan gelen erken izlenimlere bakılırsa, bazı düğmeler çalışmıyorken, kenarlar da hala biraz kaba. UI ayrıştırmak zor ve AI, enfiye yapacak kadar değil. Bununla birlikte, kavramsal olarak, kesinlikle çekici ve bir kez durgun RTS türü gelişirken, ileriye taşımak için hala umutsuzca daha garip oyunlara ihtiyacı var.

Oyun şuan Steam’de 28,80 TL.