Dark Souls Remastered, Daughters of Ash Modunu Aldı

Dark Souls Remastered, Daughters of Ash Modunu Aldı

Ocak ayında, size Dark Souls için fan yapımı bir mod olan Daughters of Ash’den bahsettik. O zamanlar, yalnızca orijinal Prepare To Die Edition’a sahip olanlar için mevcuttu ve Remastered Sürümü için mevcut değildi. Artık mod şimdi Dark Souls Remastered ile de çalışacak.

 

Modder Grimrukh tarafından geliştirilen Daughters of Ash; “oyunun içeriğini büyük ölçüde değiştiriyor, bazı kesilmiş içeriği geri getiriyor ve birçok yeni etkinlik ve karşılaşma ekliyor. Temel amacı, ilk kez Dark Souls oynama hissini çoğaltmaktır.” ‘Yeni’ düşmanlar var (oyundan kesilen ve koda gömülenler),“ yeni ”patronlar, çok fazla eşya, karakter, yeni storylines ve daha fazlası. Hepsinin üstesinden gelmek için birden fazla oyun gerektirecek.

 

Bu Remaster sürümü aynı zamanda Grimrukh’un Prepare to Die Edition sürümünden bu yana son birkaç aydır bazı hataları giderdi. Bu Reddit yazısında okuyabilirsiniz.

 

Modu Nexus Mods‘tan indirebilirsiniz, ancak bunu çevrimdışı modda oynamanız gerektiğini aklınızda bulundurun, çünkü Steam büyük olasılıkla modlu kullanmanız halinde sizi yasaklayacaktır. Grimrukh, “Oynamadan önce Steam’i Offline Moduna ayarlamak, Daughters of Ash oynamanın en güvenli yoludur” diyor.

Bununla birlikte, Dark Souls oyununa sahip olmayanlar için oyun, bu akşam saat 20:00’ye kadar %25’lik indirimle 89,25 TL’den Steam‘de satışta.

Oyunun Sistem Gereksinimlerine Bu Yazımızdan Erişebilirsiniz.

DARK SOULS™: REMASTERED

Ve sonra ateş zuhur etti. Her şeyin başladığı, kendi türünün öncüsü, büyük beğeni toplayan oyunu yeniden keşfet. Özenle yeniden düzenlenmiş oyunda, 60 fps hızda, en ince detaylara kadar muhteşem bir görsellikte Lordan’a geri dön.

Dark Souls Remastered içeriğinde ana oyun ile Artorias of the Abyss DLC’si bulunuyor.

Temel Özellikleri:

• Derin ve Karanlık bir Evren 

• Her Son Yeni Bir Başlangıç

• Zengin Oyun Olasılıkları

• Öğrenme, Ustalaşma ve Başarma Duygusu

• Çok Oyunculu Yol (özel sunucular ile 6 oyuncuya kadar)