Days Gone Soundtrack Şimdi Çıktı

Days Gone Soundtrack Şimdi Çıktı

Days Gone Müzikleri Çıktı

Days Gone Müzikleri Çıktı

Bir sonraki büyük PlayStation özel oyunu Days Gone, bu hafta geliyor ve hemen öncesinde aksiyon-macera oyununun resmi soundtrack’i piyasaya sürüldü. Bu 25 şarkıda, The Purge, Keanu ve Transformers: Dark of the Moon gibi filmler için de müzik yapan Nathan Whitehead’in müzikleri bulunuyor.

Soundtrack aynı zamanda Jack Savoretti, Billy Raffoul ve Zander Reese gibi sanatçılara sahipken, şarkıcı-söz yazarı Lewis Capaldi ise “Days Gone Quiet” şarkısıyla öne çıkıyor.

Days Gone Soundtrack

Days Gone Soundtrack

Whitehead, “Notayı tanımlayan fikirler, insan ruhunun sağlamlığı ve ilişkinin değeridir” dedi.

Whitehead, müzikte Sony Bend’in yaratıcı yönetmeni John Garvin ile çalıştı. Garvin Whitehead’e Days Gone temasının oyunun sadece hayatta kalma ile ilgili olmadığını söyledi. Aynı zamanda neden ana karakter Deacon gibi insanlar ilk etapta hayatta kalmak istiyor sorusunu irdelediğini belirtti.

Whitehead, “Bunu duyduğumda, müziğin gidebileceği tüm yerler hakkında anında heyecanlandım. Hayatta kalma yönünü ve aynı zamanda bu iç içe bakış açısını yönlendirmeyi gerçekten ilginç buldum. Kuzeybatı Pasifik ayarı kesinlikle güzel ve gerçekten bu çevreye bağlanmak için gereken nota gibi hissettim. Deacon ve çevre, bir Americana dokunuşuyla organik, yaşanmış bir ses çağrısı yapıyor gibiydi.” dedi.

Days Gone, “küresel bir salgın” dan iki yıl müzdarip bir dünyada Kuzeybatı Pasifik’ten geçen Deacon St. John adında bir ödül avcısının hikayesini takip ediyor. Days Gone 26 Nisan’da çıkacak.