“Deadpool ve Wolverine” filminin yeni afişi yayınlandı.

“Deadpool ve Wolverine” filminin yeni afişi yayınlandı.


Marvel’ın “Deadpool ve Wolverine” filminin yeni afişi ilk teaser’ın ardından ortaya çıktı. Uzun zamandır beklenen bu buddy filmi (veya en azından Wade Wilson’ın bakış açısından bir buddy filmi) 26 Temmuz’da sinemalarda olacak.

Yeni resim Sevgililer Günü’ne uygun olarak, en iyi arkadaşın tılsımını oluşturmak için kalbin iki yarısını gösteriyor. Bir tarafta, yine Ryan Reynolds’ın canlandırdığı Deadpool, diğer tarafta ise rolünü bir kez daha Hugh Jackman’ın üstlendiği Wolverine var. Afiş, Süper Bowl LVIII sırasında prömiyerini yapan ilk fragmanın çıkışına dayanarak yapıldı.

Deadpool ilk kez 1991 yılında New Mutants #98 dergisinde ortaya çıktı ve Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından yaratıldı. Başlangıçta bir kötü adam olarak tanıtıldı ama Wade Wilson, mizahi yorumları, mizah anlayışı ve dördüncü duvarı yıkma yeteneği sayesinde hızlı bir şekilde “konuşkan paralı asker” olarak bilinmeye başladı. Süper insan gücü olan rejenerasyonu sayesinde, herhangi bir tehlikeli durumda başa çıkabilir ve şaka yaparak kurtulabilir.