Delta Force: Hawk Ops Oyununda 4 Saatten Fazla Oyun Süresi

Delta Force: Hawk Ops Oyununda 4 Saatten Fazla Oyun Süresi

YouTube’da, yaklaşan Delta Force: Hawk Ops’un 4 saatten fazla oynanış videosunu gösteren bir video yayınlandı. Video bu ayın başında gerçekleşen bir etkinlikte çekildi. Başlangıçta sunulan iki oyun modunu gösteriyor.

İlk mod, Tarkov/DMZ’yi hatırlatan bir moddur. İkinci mod olan Havoc Warfare, “BF ile COD’un buluşma” gibi görünmektedir. Havoc Warfare modu 1:59:00’da başlıyor ve orada olanlara göre, tam bir nesnenin yok edilebilirliği olmayacak gibi görünüyor. Evet, duvarları ve bazı nesneleri yıkabilirsiniz. Ancak yıkılabilirlik seviyesi diğer çok oyunculu oyunlardan çok daha yüksektir, bu da sevindirici bir durumdur.

Delta Force: Hawk Ops’ta üç oyun modu bulunacak. Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down. İlk modda oyuncular üç kişilik bir ekip oluşturarak zorlu görevleri tamamlayabilecekler. Havoc Warfare, karada, denizde ve havada devasa savaşlara katılacağınız bir “Savaş Alanı” modudur. Evet, oyun içinde yönetilebilecek araçlar da olacak. Son olarak, DF serisi hayranları için Black Hawk Down kampanyasının bir yeniden yapımı olacak.