Deneyim Hediyeleri ile Eğlence ve Heyecan Sizleri Bekliyor

Deneyim Hediyeleri ile Eğlence ve Heyecan Sizleri Bekliyor

Deneyim Hediyeleri ile Eğlence ve Heyecan Sizleri Bekliyor!

Sevdiklerinizle aranızda sağlam köprüler kurmanın yolu birbirinizi anlamak ve değer vermekten geçer. Yeri geldiğinde hassas ve özenli davranmak birbirinize olan sevginizi arttıracaktır. Doğum günü veya özel zamanlarında onların sevincini paylaşacağınız sürprizler yapmak da bunlardan biri. Hani özenli davranmak demiştik ya işte, ne amaçla alırsanız alın verdiğiniz hediye de özenle seçilip onu yansıtmalı. Sonuçta sevdiklerimize her gün hediye verme şansımız olmuyor. Bu yüzden özel zamanları iyi değerlendirmeliyiz. Hediye araştırmaya başladığımızda, karşımıza milyonlarca seçenek çıkıyor. Ancak genellikle sadece obje tarzında, elle tutulur hediyeler sunuluyor. Peki sizce hediye yalnızca ellerinizin arasında tutabileceğiniz sürprizlerden mi ibaret? Bizce çok daha fazlası! Örneğin: Bodo nun deneyim hediyeleri gibi! Deneyim hediyelerini, yalnızca parmaklarınızın arasında değil tüm aklınızda, kalbinizde, ruhunuzda ve bedeninizde hissedeceksiniz. Yepyeni bir alan olan deneyim alanında siz, sevgili müşterilerine hizmet veren bodo, sizi her geçen gün, daha çok şaşırtabilmek için çalışıyor.

 

Atış Deneyimi

Son yıllarda özellikle erkeklerin savaş oyunlarına olan merakını hepimiz biliyoruz. Daha küçücük çocukken oyuncak silahlarla oynamaya başlıyor ileride de avcılık gibi sporlarla bu hobilerini sürdürüyorlar. İnsanlık tarihinden bilinen başlangıcından beri insanların silahlara duyduğu ihtiyaç günümüzde daha çok hobi ve sporlarla yerini sürdürüyor. Hedefi tutturmak ve yeni çıkan teknolojileri takip etmek, ilgilenenler için büyük bir zevk veriyor. Bodo deneyim hediyeleri arasında, erkeklerin merak ve ilgiyle takip ettiği atış alanını Atış Deneyimi kategorisinde sevdiklerinizle paylaşabilmenizi sağlıyor. Babanıza, sevgilinize, eşinize, erkek arkadaşınıza, erkek kardeşinize veya merakı olduğunu bildiğiniz herkese Atış Deneyimi kategorisinden harika hediyeler sunabilirsiniz. Sadece ilgi ve merakı olanlar için değil, Milli Savunma bünyesinde kariyer planları kuran yakınlarınıza, eğlenceli ve güvenli bir başlangıç yapmaları için de bu deneyimleri sunabilirsiniz. Üstelik bodo nun benzersiz sunumları sayesinde hediyeleriniz çok daha göz alıcı olacak. Özel tasarım hediye kutusu veya e-sertifika biçimde sunabileceğiniz atış deneyimlerinin kullanım süresi tam 9 ay!

 

Atış Deneyimi hediye fikirleri

Bodo da eğlence, heyecan, eğitim, deneyim, aktivite ve benzersiz maceralar sizleri bekliyor. Poligon da Silahla Atış: Size sunulan veya sevdiğiniz birine sunduğunuz bu deneyimde, katılımcı Poligona gelir. Yeni başlayanlar için eğitmen tarafından kısa bir eğitim verilir. Katılımcı, uzman tarafından doğru duruş almayı, silah kullanmayı ve hedef alarak onu farklı pozisyonlarda vurmayı öğrenir. Eğitimin ardından yerli ve yabancı silahlardan iki tane seçip bunlarla 25 er tane pratik atışı yapabilir. Toplamda 50 mermilik hakkı vardır ve deneyim yaklaşık bir saat sürer. Kişiye Özel Temel Atış Eğitimi: Bu hediye, aynı zamanda onun için dersin sonunda sağlayabileceğiniz bir sertifika olacaktır. Katılımcı, özel dersin geçeceği poligona geldikten sonra koruyucu gözlük ve kulaklık verilir. Eğitmenden güvenlik kurallarının kısa bir eğitimini aldıktan sonra teoriden hemen sonra pratiğe dökebileceği uygulamalı eğitim başlar. Yine iki farklı silah ve 25 er atış hakkı vardır. Heyecanın en gerçek halini bodo.com ‘da yaşayın!