Destiny 2 Güncellemesi 2.5.1.1

Destiny 2 Güncellemesi 2.5.1.1

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2, en son haftalık sıfırlama ile küçük bir güncelleme aldı ve oyunun Year Two içeriğinin sonunun başlangıcını işaret etti. Yama, geçen yılki başarınızı takip eden oyuna, Momum of Triumph’u ekleyerek bir amblem, bir Sparrow, bir gemi, yeni bir mühür ve unvan da dahil olmak üzere bazı yeni ödüller kazanma fırsatı sunuyor. En önemlisi de egzotik tüfek Bad Juju için bir araştırma görevi ekliyor. Artık ilk Destiny’den gelen silahı elinize alabilirsiniz.

2.5.1.1 Güncellemesi çoğunlukla düzeltmeler yapmakla ilgilidir. Bunların arasında en önemli olanı, Opulence Sezonunun yeni etkinliği olan Menagerie için bir düzeltmedir. Diğer aktiviteler gibi, Menagerie’de çalışmayı tamamlama, oyuncuların sonunda özel silah ve zırh dağıtan bir sandık açmasına izin verir. Ama bir hata sayesinde, Opulence’ın lansmanından bu yana, Menagerie sandığını defalarca açarak kazanabiliyordunuz.

Yamadaki diğer düzeltmeler ise, oyunculara Gauntlet aktivitesinin bölümlerini tamamlama girişimi sırasında ölseler bile tamamlamaları için kredi veren başka bir Menagerie hatasıdır. Bungie ayrıca, yeni Egzotik silahlarından biri olan Outbreak Prime’ın bir hatasını da ortadan kaldırdı.