Destiny 2 Halloween Festival of The Lost Etkinliği Başladı

Destiny 2 Halloween Festival of The Lost Etkinliği Başladı

Destiny 2 Halloween Festival of The Lost

Destiny 2 Halloween Festival of The Lost

Destiny 2 Halloween Festival of the Lost etkinliği, her türlü özel ödülleri toplamak ve zevk almak için yeni aktiviteler sunuyor. Faaliyetler arasında bir cinayet gizem hikayesi arayışı ve Horde benzeri bir düşman dalgası alanı bulunur. Sıkıntılarınız için, Destiny ünlülerin goofy maskeleri gibi bazı ganimet ve benzersiz eşyalar kazanabilirsiniz.

Yeni bir hikaye arayışı, Reef’ten bir Cryptarch olan Usta Ives cinayetini çözüyor. Gizemi çözme, size kaliteli bir polis işi yaptığınızı bilmenin memnuniyetiyle birlikte, sizin için güçlü bir ganimet kazandıracaktır. Curse of Osiris‘den gelen Infinite Forest, rastgele düzenlerde düşman dalgaları gönderecek olan “Haunted Forest” olarak yenileniyor. Artan sert dalgaları almak için ormanın daha derinliklerine inebilirsiniz. Ama elinizden geldiğince çok şeyi almanız için 15 dakikanız var.

Tüm bu festivaller neşeli ve parlak geliyor, ama bu yılki Festival of the Lost‘u geçmiş yıllara göre biraz daha kasvetli olacak. Binbaşı karakter ve arayıcı Cayde-6 şimdi düşmüş Muhafızlar arasında. Kulenin halihazırda olduğundan bile daha üzgün bir yer olmasını bekliyoruz. Komik kağıt mache maskelerinizi giydiğinizde ve yeni Ephemeral Engrams’ın peşine düştüğünüzde onu düşüncelerinizden çıkarmayın.