Destiny 2 İlk DLC Xbox Mağzasında

Destiny 2 İlk DLC Xbox Mağzasında

Destiny 2

Destiny 2

Destiny 2‘nin ilk DLC‘sinin oyuncuları Merkür’e götürdüğünü öne süren bir raporun ardından, bu ayrıntılar Xbox Store’daki bir liste ile doğrulanmış oldu. Curse of Osiris adı verilen ilk Destiny 2 DLC paketi, aslında Osiris merkezli bir hikaye için oyuncuları bu gezegene götürecek. 

Destiny 2 Expansion I: Curse of Osiris resmi açıklamaya göre; Guardian’ınızın yeni hikaye misyonları ve maceraları ile yeni bir hedef olan Merkür’e yolculuğuna devam ediyor. Osiris’in sırlarını öğrenmek, karanlık bir geleceği önlemek ve efsanevi Warlock ile onun en büyük öğrencisi Ikora Rey arasındaki bağları yeniden inşa etmek için zaman ve mekan yolculuğuna çıkın. 

Bunun yanı sıra, bir özellik listesi, içerik açısından ne bekleyeceği konusunda belirsiz olsa da bir fikir vermektedir. Oyuncular, taban oyununda bahsedilen Infinite Forest’ı ziyarete gelecekler ve elbette yeni gear ve Crucible haritaları alacaklar. Liste kapsamlı olmasa da, bir Raid’den bahsedilmiyor. İşte dahil olan şeyler: 

 – Merkür ve gizemli “Infinite Forest”
 – Yeni hikaye misyonları ve maceraları
 – Yeni temalı silahlar, zırhlar ve gear
 – Yeni kooperatif faaliyetler
 – Yeni rekabetçi çok oyunculu alanlar
 – Ve dahası

Curse of Osiris için yayın tarihi yok, bu nedenle Bungie ve Activision’dan resmi bir açıklama beklemeye devam etmeliyiz. DLC ile ilgili orijinal Kotaku raporuna göre, ilk Destiny’deki Lighthouse üzerine kurulu yeni bir sosyal alan içeriyor. 

Destiny 2