Destiny 2 Solstice of Heroes Güncellemesi Çıktı

Destiny 2 Solstice of Heroes Güncellemesi Çıktı

Destiny 2 Solstice of Heroes

Destiny 2 Solstice of Heroes

Yeni bir oyun içi etkinlik, Destiny 2‘de artık yayınlandı ve 28 Ağustos’a kadar size yeni bir takım fırsat ve zorluklar yaşatacak. En iyi açıdan bu bir tatil etkinliği olarak kabul edilir, yani tüm oyuncular için genişletme ya da sezonluk geçişi satın almanızdan bağımsız olarak ücretsizdir.

Solstice of Heroes‘da, yeniden düzenlenmiş Strikes ve PvP maçlarıyla birlikte, yeniden düzenlenmiş hikaye dizileriyle oynamak için Ikora ile konuşabilirsiniz. Yeni bir zırh setini seviye 400’e yükseltebilirsiniz, bu da Eylül ayında Forsaken‘e hazırlık için güzel bir güçlendirme seti oluşturacaktır. O zamandan önce 400 seviye bir zırh elde etmenin tek yolu budur.

Ayrıca, oyun içi zorlukları tamamlayarak veya yağma kutuları satın alarak Eververse’dan bazı temiz kozmetik ürünleri de alabilirsiniz. Bunların hepsi, Fabled Guardian Triumph’a bir kaç hatayla ve Apps Kasası’ndaki öğeleri depolayan 1.2.3.1 yamasının yanında gelir.

Bu, Solstice sona erdikten sadece bir hafta sonra 4 Eylül’de piyasaya sürülecek olan Forsaken genişlemesinin temelini oluşturuyor. Bu genişleme, yeni Supers ve yeni bir Raid olan Cayde-6’nın muhtemel ölümüne işaret eden yeni bir hikaye, yeni bir silah ve donanım sunacak. Kendi başına 40 dolara mal olacak ya da Annual Pass için 70 dolar ödeyebilirsiniz.