Helldivers 2’nin 13 dakika oynanış videosu gösteriliyor.

Helldivers 2’nin 13 dakika oynanış videosu gösteriliyor.


Sony, bu yılı harika bir başlangıçla açıyor. Yakında Final Fantasy VII Rebirth oynayabileceğiz, bir aydan biraz fazla bir süre sonra Rise of the Ronin çıkacak ve 8 Şubat’ta oyuncular, Helldivers 2’de parazit tehdidini yok etme görevini üstlenecekler.

Arrowhead Game Studios ve Sony daha önce Helldivers’ın son bölümlerinin parçalarını birkaç kez göstermişlerdi, ancak şimdi doğrudan oyun sürecine odaklanan çok daha kapsamlı videolar elde ettik. Helldivers 2’de ana hedef, güvenliğimize tehdit oluşturan zararlıları yok etmektir. Bunun için oyuncular farklı görevlere gönderilir ve farklı görevleri tamamlamaları gerekir. Bunlardan biri, örneğin mutant büyümesinden kurtulmaktır.

Görevlere gitmeden önce oyuncular ne tür silahlar alacaklarını seçebilecekler. Arkadaşlarla oynarken bu özellikle önemli olabilir çünkü her oyuncunun görev sırasında belirleyici olabilecek benzersiz bir ekipman almasını garanti edebiliriz.

Videonun yaratıcılarının dikkat çektiği başka bir oyun özelliği, karakterimizin dev solucanlarla savaşırken son derece kırılgan görünmesidir. Bu, ölüm durumunda karakterin yerine başka bir Süper Dünya sakiniin geçmesinden kaynaklanan oyun mekaniği ile doğrudan ilgilidir ve o da özgürlük ve demokrasi adına savaşına başlar. Silah ve stratejiler (belirli bir tür özel beceri) oyuncuya eylemlerinin gücünü hissettirir.

D-pad’deki belirli bir kombinasyona bastığınızda, oyuncu örneğin malzeme düşüşü çağırabilir veya bizi düşmanlarla baş etmemize yardımcı olacak bir topçu açabilir. Bu, Helldivers 2’deki birkaç mekaniğin sadece birkaçıdır. Oyun gerçekten iyi görünüyor ve oyun süreci birçok fırsat sunuyor çünkü oyuncu, görev hedeflerine nasıl ulaşacağını kendisi belirler. Ancak patlayıcı kullanırken takımınızın diğer üyelerini patlatmamaya dikkat etmelisiniz.

Helldivers 2, 8 Şubat’ta PlayStation 5 ve PC’de piyasaya çıkacak.