Devil May Cry 5’e Veda Vakti

Devil May Cry 5’e Veda Vakti

Devil May Cry 5 oyuncuları bu yılın başlarında piyasaya çıktığından beri oyunu seviyor. Bloody Palace geldiğinden beri daha da çok seviyorlar, özellikle de zafer kazanmak için zirveye çıkıp yollarını kesebildiklerinden. Bununla birlikte, pek çok oyuncu gelecekte oyunda daha fazla şey görmeyi umuyor, şuan mevcut olan pek çok şey olmasına karşın, maalesef artık dahası olmayacak. Yapımcı Matt Walker’a göre, Devil May Cry 5’teki gelişme resmen bitti, bu da hevesli hayranlar için artık DLC olmayacağı anlamına geliyor.

 

Walker’a geçtiğimiz günlerde, muhtemelen gelmesi beklenen bir Ladies Night DLC ile ilgili söylentilere dair herhangi bir gerçek olup olmadığı soruldu. Ne yazık ki, Walker’in cevabı kesinlikle hayranlarının duymayı umduğu şey değildi. “Ne yazık ki DMC5’te geliştirme işi bitti” dedi. Ben şahsen kadınları da oynanabilir karakter olarak görmek isterdim. Sadece bir noktada insanları yapmaya değer olduğuna ikna edebileceğimizi ümit edebiliriz.

Hayranları Devil May Cry 5’de tutunmaları gerektiğine ikna etmek için yapabilecekleri bir şey olup olmadığı sorulduğunda, Walker şöyle dedi: “Bu harika bir soru ve dürüst olmak gerekirse, gerçekten emin değilim. fanların üzerinde sorumluluk bırakmak yanlış olur. ”

Video oyunu geliştirme konusunda işler böyle bitince kesinlikle hayal kırıklığı yaratıyor. Capcom’un yakın bir gelecekte bir noktada kalp kırıklıklarını tedavi etmesini umuyorum. Oyunun size sunduğu şeylere gelince, işte bir inceleme parçası:

 

“Genel olarak, en son bölüm, serinin en iyi oyunlarından biri. Müzik, sinema tiyatrosu, bağımlılık yaratan mücadele, kişisel yetenek ve sadece gerçekten seveceğiniz karakterler var. Cry 5 kesinlikle hayranlarına sadık olma sözünü verirken aynı zamanda tamamen yeni bir deneyim sunuyor. ”

Devil May Cry 5 şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da mevcut.

 

Bütün bunlar hakkında ne düşünüyorsun? Devil May Cry 5’teki gelişimin bittiğini bilmek üzücü mü? Serinin son çıkan oyunu için daha fazla DLC görmeyi umuyor muydunuz? Aşağıdaki yorum bölümünde belirtin.