Doğru Şekilde Youtube Abone Sayısı Nasıl Arttırılır?

Doğru Şekilde Youtube Abone Sayısı Nasıl Arttırılır?

Sosyal medya platformlarının başında gelen Youtube, kullanıcılarına para kazandıran önemli bir platform olsa da bu başarıya her kullanıcı ulaşamıyor. Video bazında dünyadaki en büyük bilgi birikimlerini içerisinde barındıran bu platformda kullanıcılar oldukça etkili ve tamamen bilgiye tatmin edici videolar oluşturabiliyor. Bu platformda ne kadar saçma içerikler olsa da bir o kadar da eğlenceli ve bilgi verici içerikler de yer alıyor. Burada bilmemiz gereken nokta şu ki eğlenceli veya bilgi verici içeriklerin belirli bir kitlesi olduğu gibi saçma olarak tabir ettiğimiz videoları izleyen geniş bir kitleden de söz etmemiz gerekir. Youtube, bu amaçlarla her kitleye hitap eden büyük bir platform olarak adından söz ettirmeye devam etmektedir.

Bu bilgilerden yola çıkarak Youtube’un her kitleye hitap edebilecek video içeriklerinin kullanıcılarına özgürce paylaşabilme imkânı sağladığını belirtebiliriz. Elbette ki her video paylaşan kullanıcılar, belirli bir noktaya gelip hemen para kazanmaya başlayamıyor. Bu zorlu ve sabır gerektiren bir iş diyebilir miyiz? Evet. Bu iş artık bir meslek haline geldi ve “Youtuber” tanımı altında bir iş kolu oldu. Bu işi yapmak isteyen büyük küçük birçok kullanıcı mevcut olsa her kullanıcı başarıya ulaşamayabilir. Rakiplerinizin önüne geçebilmeniz ve sizin de para kazanabilmeniz için doğru şekilde Youtube abone arttırmanın önemine vurgu yapacağız.

Daha Fazla Abone ile Geniş Kitlelere Hitap Edin

Video yayınlayarak Youtube üzerinde belirli bir yere gelmenin bazı püf noktaları vardır. Öncelikle popülaritesi yüksek olan Youtube kanallarının yeni takipçiler kazanma ve videolar üzerinden para kazanma olasılığının ne kadar olabileceğini düşünelim. Bir kanalın kitlesi ne kadar artarsa her yüklenen video o kadar izlenebilecek anlamına gelebilir. Yüksek abone oranlarına sahip olan kanalların yeni takipçi çekme olasılığı oldukça yüksektir. Eğer kanalınızın takipçisi yeteri kadar yüksek değilse, hesabınızı ziyaret eden kullanıcıların sizi takip etme oranı düşük olacaktır. Genel olarak düşük aboneli kanallar göz ardı edilmektedir. Bu konuda bir miktar destek almak, kanalınızı birkaç adım öne taşıyacaktır. Youtube’da hesabınız yeniyse eğer öncelikle Youtube abone satın al hizmetini kullanarak profesyonel destek alabilirsiniz. Sıfırdan başlayan bir kanalın yüksek abonelere ulaşmasını bu hizmet ile kolay ve güvenilir bir şekilde sağlayabilirsiniz.

 

Daha Uzun Videolar Hazırlayın

Youtube algoritmasının videoyu önerebilmesini ve yeni kitlelere ulaşabilmesini kolaylaştırabilmeniz için video süresini uzun tutmanız gerekir. 10 dakikadan uzun videolar Youtube tarafından daha fazla önerilirken 10 dakikadan kısa videolar daha geri planda kalabiliyor. Bu nedenlerden dolayı video süresini uzatmanız ve Youtube izlenme satın al hizmetini kullanarak, izleyici sayınızı arttırarak Youtube’da daha fazla kişiye erişebilir ve yeni aboneler kazabilirsiniz.

Daha fazla abone kazanabilmek için bir diğer yöntemde Youtube Video Editör üzerinden “Abone ol” butonu eklemek. Abone ol butonu, video izleyen kullanıcıların kanala abone olması rolünde önemli bir paya sahiptir. Özellikle videoyu izlerken videoyu içeriğini beğenen kullanıcılar, abone ol butonu ile hızlıca kanalınıza abone olacaktır.

 

 

 

 

Kaliteli İçeriğe Sahip Videolarla Yeni Aboneler Kazanın

Kanalınızda ne kadar çok video olmasından ziyade ne kadar kalite bir videonun hazırlanmış en dikkat etmemiz gereken noktalardan bir tanesi olacaktır. İçeriğinizin dışına çıkmak, sürekli farklı içeriklere geçmek, var olan kullanıcılarınızın hoşuna gitmeyebilir. Bu yüzden kanalınıza uygun bir içerikler tercih edip devamlı bu içerikler üzerinden devam edebilirsiniz. Video içeriğiniz daha dikkate değer eğlenceli olması, video çözünürlüğünün yüksek olması, sözlerinizi fazla uzatmadan videoyu kırparak net anlatımlarla içerik üretmeniz var olan kitleniz için olumlu etki yaratarak yeni kitle kazanabilmeniz için oldukça önemli bir rol oynayacaktır.

Yeni abone kazabilmeniz için yapmanız gereken diğer konulara hızlıca değinmek gerekirse; Haftada en az 1-3 video yayınlamanız takipçilerin benzer içerikli kanallara kaymasını engelleyecektir. Videolarınıza yorum yapan kitlenize geri yanıt verip yorumlarını beğenirseniz yani onlarla samimiyetle yaklaşırsanız bu size büyük bir avantaj yaratacaktır. Kitleniz, sizin için fan boy sayfaları açabilir ve sizin adınızı daha fazla kişiye duyurabilir. Diğer Youtube kanallarını ziyaret edip videolara yorum yapmanız da daha fazla kişinin kanalınızı görmesine olumlu yönde etki edebilir.

 

Sosyal medya hesaplarınızı etkili kullanarak kanalınızı veya yeni yayınlamış olduğunuz videoları paylaşarak daha fazla insanın Youtube’da video yayınlandığınızın haberini vermiş olacaksınız. Bu çalışmaları etkili bir şekilde yapıp hala istediğiniz sonuçlar alamıyorsanız eğer Youtube Market üzerinden profesyonel destek alabilirsiniz. Youtubemarket.net web sitesi üzerinden profesyonel ve güvenli hizmetler sayesinde kanalınızı daha önemli yerlere getirebilirsiniz.