Dragon Ball FighterZ Sezon 2 DLC Pass Onaylandı

Dragon Ball FighterZ Sezon 2 DLC Pass Onaylandı

Dragon Ball FighterZ Sezon 2 DLC Pass

Dragon Ball FighterZ Sezon 2 DLC Pass

Pride Trooper Jiren, Dragon Ball FighterZ‘e gelen bir sonraki DLC karakteridir, ancak o tek olmayacak. Dragon Ball FighterZ World Tour Finals sırasında, yayıncı Bandai Namco, Dragon Ball dövüş oyununa beş savaşçı daha ekleyecek olan ikinci bir FighterZ Pass‘ı duyurdu.

Fragmanda Bandai Namco, Jiren’in 31 Ocak’ta bu hafta hazır olacağını doğruladı. Dahası, başka bir yeni DLC karakteri yanına gelecek: Videl. Videoya dayanarak Videl’in Gohan’da (doğal olarak Great Saiyaman gibi giyinmiş) Tag-Team saldırıları için çağrı yapabileceği görülüyor, tıpkı Android 18’in Android 17’yi kısaca toplayabilmesi gibi.

Fragmanın sonuna doğru, diğer iki yeni DLC karakterine de bir göz atıyoruz: Yeni Dragon Ball Super filminden Super Saiyan Blue Gogeta ve Broly. Her iki dövüşçünün görüntüleri paylaşılmadı, ancak fragman her ikisinin de “yakında geleceğini” söyledi. Kalan iki DLC savaşçısı henüz açıklanmadı.

Bandai Namco, yeni FighterZ Pass için fiyat detaylarını açıklamadı. İlk FighterZ Pass 35 dolara mal olmuştu ve sekiz karakter eklemişti: Broly, Bardock, Vegito, Fused Zamasu, base Goku and Vegeta, Cooler ve Android 17. Her DLC karakteri ayrıca 5 dolar karşılığında ayrı olarak satın alınabilir.