Dragon’s Dogma 2 ilk yama güncellemesini alıyor. Capcom, oyunun performans sorunlarını incelemeye devam ediyor.

Dragon’s Dogma 2 ilk yama güncellemesini alıyor. Capcom, oyunun performans sorunlarını incelemeye devam ediyor.

Yakın zamanda, bir dosya kaydı ve görev işaretçilerinin olmaması gibi birçok benzersiz ve sert mekaniğe sahip geniş kapsamlı rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin piyasaya sürülmesi gerçekleşti. Maalesef, bu seviyedeki bir projenin çıkışı sorunsuz olmadı ve özellikle PC optimizasyonu konusunda teknik sorunlarla karşılaştı. Geliştiriciler bugün ilk yama çıkardı, bu sorunu çözmedi, ancak diğer hoş olmayan hataları giderdi.

Capcom stüdyosundan geliştiriciler, bugün oyuncular için takım arkadaşları bulma sorununu sonunda çözdüklerini açıkladı. Özellik çalışmıyordu ve oyuncuların gelişmiş eşlikçileri kiralamasına izin vermiyordu. Oyunun yazarları belirttiğine göre, artık tüm özelliklere sahip ortaklar bulma işlevi düzgün çalışmalıdır. Bu güncelleme şu anda PC ve konsollarda mevcut.

Bununla birlikte, Dragon’s Dogma 2 için daha büyük bir yama üzerinde çalışmalar devam ediyor. Capcom, hala optimizasyon sorunlarının çözümünü aradıklarını bildirdi. Bu için küçük bir güncelleme serisi gerekebilir, ancak geliştiriciler PC’deki performansı artırmak ve konsollardaki oyunun işlevselliğini artırmak konusunda kararlıdır.

Yukarıda, geliştiricilerin yakın planlarının bir görselini bulabilirsiniz.