Dragon’s Dogma 2 Oyuncuları İllüzyonist’i En Sinir Bozucu ve Faydasız Sınıf Olarak Görüyor

Dragon’s Dogma 2 Oyuncuları İllüzyonist’i En Sinir Bozucu ve Faydasız Sınıf Olarak Görüyor

Dragon’s Dogma 2’de sizin ve tarağınız için birçok ilginç meslek var, ancak hemen hemen kimseye uygun olmayan bir meslek var gibi görünüyor – İllüzyonist.

Dragon’s Dogma 2’nin temel oynanışındaki en iyi şeylerden biri, çağırma sistemi sayesinde oyuncunun seçebileceği farklı tarzların sayısının çok olmasıdır. Kılıç ve kalkanla savaşan savaşçılar, hayat kurtaran büyücüler veya okçu-büyücü gibi karma sınıflar olabilir – Dragon’s Dogma 2’de oyun tarzınıza uygun en az bir sınıf bulacaksınız.

Farklı meslekler arasında atlama ve hepsinin benzersiz yeteneklerini deneme konusunda ne kadar eğlenceli olursa olsun, İllüzyonist gibi hemen hemen kimse tarafından sevilmediği bir meslek var. Bu Yenidünya’ya özgü bir sınıf olan İllüzyonist, oldukça geç açılan ve düşmanları dikkatini dağıtarak ve tarağınızın saldırı gücünü artırarak dumanlı illüzyonlar yaratmanıza olanak tanır.

Kulaklarınıza ne kadar hoş gelseydi değişik meslekler arasında atlamak ve tüm benzersiz yeteneklerini denemek, hemen hemen kimse tarafından hoşlanılmayan, çok zaman alan destek tarzı savaşların zor bir seçimi olan İllüzyonist gibi bir sınıftır. Temel silahınızın hiçbir zarar vermemesinden dolayı, sadece keskin bir sopayla onları vurmak kadar basit olana güvenmek zorundasınız.

Hemen hemen herkes en garip çağrıyı nefret eder. Dragon’s Dogma 2 subredditinde İllüzyonist ile ilgili gönderilerin çoğu, göründüğü gibi sonsuz sayıda yolda kötü olduğundan şikayet eder.

“Bu ‘Ben hırsızım, patronları 10 saniyede öldürüyorum, savaşçıyla 20 saniyede!’ cinsinden bir sorun değil. İllüzyonist, yaklaşık %70 oranında çalışmıyor.”

En popüler subreddit gönderilerinden biri şöyle der: “İllüzyonist berbat mı?”. Sınıfın neden kötü olduğuna dair neredeyse tüm nedenleri anlattılar: kolayca kesilebilen klonlardan, tarağınızın sağlığını tüketen bir sınıfa güç veren destekten başlayarak tedavi edemediği bir sınıf olduğu için.

Bunun yanı sıra, çoğu savaşın hatta İllüzyonist’in daha iyi olduğu kaya gibi yerlerde gerçekleşmediğini eklerseniz, neden başka bir meslek tercih edecek biri için İllüzyonist’i seçeceğini anlamak zor olur. Bu sadece Dragon’s Dogma 2 oynamanın en etkisiz yolu olduğunu söyleyen bir öfkelin adı olabilirsiniz, ancak yorumlar ona şikayet dolu ve oyunu oynamanın en etkisiz yolu olduğunu kabul ediyor.