Dungeons & Dragons dizisi hala yapım aşamasında

Dungeons & Dragons dizisi hala yapım aşamasında

Hasbro’nun CEO’su Chris Cox’un açıklamasına göre Dungeons & Dragons için planlanan dizi hala yapım aşamasında. Bu haftanın başında Hasbro şirketi yatırımcılarla periyodik toplantısını gerçekleştirdi ve Hasbro’nun üst düzey yönetimi şirketin mali durumu ve geleceği hakkında soruları cevapladı. Chris Cox’a Dungeons & Dragons markasının gelecekteki büyüme faktörleri hakkında soru soruldu. D&D’nin geleceği için D&D Beyond’un öneminden bahseden Cox, eğlence projelerinin de markayı ileri taşıyacağından bahsetti.

“Şu anda Dungeons & Dragons için bir eğlence programı üzerinde çalışmaya devam ediyoruz ve birkaç ortakla çalışıyoruz. Özellikle de Paramount ile ortaklık içinde olduğumuz yeni dizi.”

Bu sadece kısa bir bahis olsa da, uzun bir süredir Paramount veya Hasbro’dan Dungeons & Dragons dizisi hakkında yapılan ilk açıklama oldu. Paramount geçen yılın Ocak ayında Dungeons & Dragons temalı sekiz bölümlük bir dizi siparişi vermişti ancak “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” beklenen başarıyı elde edemeyince dizi hakkında bilgiler oldukça kısıtlıydı. Hasbro’nun Dungeons & Dragons için kapsamlı bir eğlence franchise’ı başlatma planları olsa da, birçok kişi bu planların değiştiğini veya tamamen iptal edildiğini düşünüyordu. Paramount+’ın D&D TV şovu için pilot senaryosu “Red Notice” filminin yönetmeni Rawson Marshall Thurber tarafından yazılmıştı ve Thurber aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğine de atanmıştı.