Epic Games Store’da Alan Wake ve For Honor Oyunlarını Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Alan Wake ve For Honor Oyunlarını Ücretsiz İndirin

Alan Wake ve For Honor Ücretsiz

Alan Wake ve For Honor Ücretsiz

Başka bir hafta sona erdiğinde, hafta sonu eğlencelerine ihtiyacınız varsa Epic Games Store‘dan iki bilgisayar oyunu daha ücretsiz: gizem gerilim oyunu Alan Wake ve aksiyon dövüş oyunu For Honor. Epic 8 aydan fazla bir süredir düzenli olarak ücretsiz oyun dağıtıyor, ancak son zamanlarda işleri biraz değiştiriyor gibi görünüyor. Birincisi, bu haftanın ücretsiz oyunları her zamanki gibi bir Cumartesi günü yerine bir Cuma günü geldi. İkincisi, son iki haftadır, Epic bir yerine iki oyun veriyor. Bu haftaki iki ücretsiz oyun; For Honor ve Alan Wake.

Alan Wake, gizemli bir gerilim filmi gibi ortaya çıkan bir aksiyon-macera oyunudur. Hikaye, karısı Pasifik Kuzeybatı’daki tatilleri sırasında kaybolan, en çok satan yazar Alan Wake’in üzerine kurgulanmıştır. Kısa süre sonra, yazdığını hatırlamadığı bir gerilim romanından sayfaları keşfeder. Bu vahşi doğanın her santimine nüfuz eden atılgan atmosfer, hazırlıksız bekleyenleri asla unutmalarına izin vermiyor. İlk bölümleri tanımlayan korku hissi, bu karamsar maceranın içine derinleştikçe dağılır. Alan Wake, sizi rahatsız etmemek için yeterli sürprizler sunmuyor, ancak hikaye anlatımı çok büyüleyici ve mücadele o kadar çılgınca ki heyecan verici bir sonuca kadar devam edeceksiniz.

For Honor da bu hafta ücretsiz. Bir ortaçağ-fantezi dünyasında geçen dövüş oyunu, aralarından seçim yapabileceğiniz dört ana hizibe sahip; Knights, Vikings, Samurai veya Wu Lin. En yüksek anlarında, For Honor zor olabilir. Yavaş bir mücadele temposu ve anlatı eksiklikleri, sunabileceği şeye derinlemesine dalmak için zaman ayırmaya isteksiz olanları durdurabilir. Ama son yıllarda ortaya çıkan en tatmin edici çok oyunculu yakın dövüş savaşlarından biridir.

Alan Wake ve For Honor’un ikisi de şuandan 9 Ağustos’a kadar ücretsizdir. Oyunları almak için ihtiyacınız olan tek şey, zaten sahip olmadıysanız ücretsiz bir Epic hesabıdır. Oyunları hesabınıza ekledikten sonra, sonsuza kadar sizindir. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak oyunlara erişebilirsiniz.

For Honor İndir

Alan Wake İndir