Epic Games Store’da Kingdom: New Lands Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Kingdom: New Lands Oyununu Ücretsiz İndirin

Kingdom: New Lands Ücretsiz

Kingdom: New Lands Ücretsiz

Epic Mega Sale birkaç hafta önce PC oyunlarında harika indirimlerle başladı ve haftalık olarak ücretsiz bir oyun dağıtıyor. Son ücretsiz oyun şuan mevcut; Kingdom: New Lands. Oyun 2015 yılındaki Kingdom‘ın öyküsü ve oynanışına dayanır. Kingdom: New Lands normalde 15 dolara satılıyor, ancak şuandan itibaren 13 Haziran’a kadar hiçbir ücret ödemeden oyunu elde edebilirsiniz. Oyunu almak için sadece ücretsiz bir Epic hesabına ihtiyacınız olacak.

Kingdom: New Lands, 2016 yılında piyasaya sürülen, eklenen içerik ve çeşitli oyun iyileştirmeleri içeren, güncellenmiş bir Kingdom versiyonudur. Oyun, krallığını inşaa eden bir simülatördür. Krallığını altı eşsiz adada inşa etmesi gereken bir hükümdarı kontrol ediyorsunuz, tekneyle ya da çeşitli bağlarla seyahat edilebiliyor. Ekran iki boyutludur. Sadece hükümdarı sola veya sağa hareket ettirerek, giderken para ve kaynakları toplayabilirsiniz. Keşif çok önemli fakat merkezi krallığınızdan uzaklaştıkça ortamlar daha tehlikeli hale geliyor.

13 Haziran’dan sonra Kingdom: New Lands’ın yerini Epic‘in bir sonraki ücretsiz oyunu olan Enter the Gungeon alacak. Bu noktadan sonra Epic, Mega Sale’den önce olduğu gibi her hafta yerine iki haftada bir ücretsiz oyun dağıtmaya devam edecek. Kingdom: New Lands’i aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Kingdom: New Lands İndir