Epic Games Store’da The Witness Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da The Witness Oyununu Ücretsiz İndirin

The Witness Ücretsiz

The Witness Ücretsiz

Geçtiğimiz iki hafta boyunca, Epic Games Store hesap sahipleri Oxenfree‘nin ücretsiz indirilmesinden yararlandı ve bugün yeni bir oyun, Epic Store‘daki yerini aldı: The Witness. Uzak ve gizemli bir adada kurgulanmış muhteşem bir puzzle oyunudur. Bugünden 18 Nisan’a kadar The Witness’ı ücretsiz indirebilir ve oynayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ücretsiz bir Epic hesabı için kaydolmak.

The Witness, güzel bir açık dünya ortamı ve çözülmesi gereken 500’den fazla ilginç yapboz içeren tek oyunculu bir maceradır. Size oyuncu olarak çok az şey anlatılmakta ve bulmacaların incelikleri oyun boyunca artmaktadır. Açıkça söylemek gerekirse, The Witness zorlu, ama keşif ve bulmaca çözmeyi seviyorsanız, kısa sürede unutmayacağınız hoş bir deneyim olabilir.

The Witness özeldir. Birçok bulmaca oyunundan farklı olarak, sadece akıllı hissetmenizi sağlamaz, aynı zamanda zeki olduğunuzu varsaymaya başlar. Sizi algılayan, sabır ve eleştirel düşünme yeteneğine sahip bir insan olduğunuza güveniyor ve ikisini de kullandığınız için sizi ödüllendiriyor.

18 Nisan’da The Witness’ın yerini, fütüristik bir şehirde kurgulanan bilim kurgu temalı bir aksiyon RPG’si Transistor alacak. Epic Store ilk iki yılını kutlamak için her iki haftada bir ücretsiz PC oyun indirmeleri dağıtıyor ve zaten yüksek kaliteli oyunlar dağıtma rekoruna sahip, bu nedenle bir hesap oluşturmak ve güncelliğini korumak size fırsatlar sağlayacaktır.

The Witness İndir